anonim_4396
| Anonim întreabă:

Vreo 4 zile am avut buzele foarte uscate si ma usturau din pacate dar azi am clatit zona bine de tot si nu le mai am uscate dar dupa cateva zile dupa ce si-au revenit mi-a aparut un fel de cos fix deasupra buzei de sus si ma mananca in acelasi timp in care ma doare. Daca ma scarpin simt ca ma mananca si un fel de durere in interiorul gruii, nu știu cum sa explic dar spuneti-mi va rog ce e, de ce mi-a aparut si cum o fac sa dispara? Seamana cu un fel de piscătura dar nu avea cum sa ma piste ceva pentru ca as fi vazut si as fi simțit (probabil)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Michaeel a răspuns:

Ma gandesc sa nu fie cumva herpes, mai ales daca zici ca ti-a aparut deasupra buzei de sus. Daca am dreptate, lasa-l ca trece de la sine, o sa iti dispara in maxim o saptamana jumate.Cand ai buzele uscate cel mai bine e sa iti dai cu un ir sau balsam de buze.