| Cristian6363664 a întrebat:

Am avut covid acum 2 luni și ceva si de atunci nu am gust și miros! Oare o sa mai îmi revină? Sunt foarte îngrijorat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Eu unul nu am niciodata gust sau miros puternice, dar uneori din diferite motive scad chiar spre zero, uneori si de la răceala clasica sau probleme cu înfundarea nasului. Ar trebui sa verifici la medic care ar putea fi cauza pentru care mirosul si gustul iti lipsesc cu desăvârșire.

| InOrOut a răspuns:

Eu imi pierd mirosul tot timpul cand port masca. Cu cat o port mai mult cu atat tine mai mult pierderea mirosului. Odata a tinut 1 ora pentru ca am purtat 10 ore masca. Iar gustul am patit ieri ca eram in frig si nu mai simteam nimic si am mancat un mic fierbinte, o zi intrega am avut limba cu sange pe ea si nu am avut gust, aproape ca si acum ma doare varful limbii, dar a revenit gustul. Eu nu sunt ingrijorat deloc, anticorpii mei imi vindeca limba si papilele gustative.

| Cristian6363664 explică (pentru InOrOut):

Ai făcut test de anticorpi?

| InOrOut a răspuns (pentru Cristian6363664):

Da si e ok, am facut si IGE total si nu am alergii. IGG e normal, IGM la fel, VSH e ok. De ce intrebi?