| Alex432222 a întrebat:

Buna ziua!
Am fost la medic cu dureri în flancuri și în fata sub coaste.
Durere la urinare, urinari întrerupte ma durea și vezica și cred ca și prostata, urinari frecvente, urina galbena urat mirositoare.
Durere după ejaculare.
Am făcut un ecograf și analize de urina, mi-a ieșit modesta dilatare colico pielica la rinichiul drept și minore la cel stâng.
La analizele de urina;
Emoglobina 0.00
Proteine. 0
Glicoziu. 0
Corpi chetonici. 1.019.
PH. 5.5
Eritrociti 9.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Harfagre a răspuns:

Nu știu dacă Augmentin ajută, infecția pe care o descrii tu e una destul de specifică. Apare uneori de la fructe contaminate cu urină de animale dar și în urma consumului unor salate vândute gata preparate în supermarket. Se localizează în prostată și revine mereu la câteva luni, dacă nu e eliminată complet. Cipro e din altă familie de antibiotice, față de Augmentin.

7 răspunsuri:
| Harfagre a răspuns:

Pare o infecție destul de severă, dar în vest mulți medici nu prescriu antibiotice nici când e nevoie. Poți comanda în India Ciprofloxacin, dar probabil îți trebuie 7-10 zile de tratament, ca să dispară complet. Simptomele dispar și după 3 zile de Cipro, dar infecția o să revină după câteva luni, dacă nu e eliminată complet. De asta trebuie 7-10 zile.

| Alex432222 explică (pentru Harfagre):

Iau niște antibiotice de la un prieten
Augumentin mai am 1 zi de luat și termin, sunt de 1000
Am o luna pana ajung acasa

| Alex432222 explică (pentru Harfagre):

O sa vorbesc sa mi trimită din tara ciproxin de 1000, mulțumesc de ajutor

| Harfagre a răspuns (pentru Alex432222):

N-ai pentru ce. Să ai grijă la solicitarea tendoanelor, dacă iei Cipro. Pe de-o parte e bine că ți le flexibilizează, dar poți să faci rupturi de tendoane și la peste 6 luni după ce ai luat Cipro, iar sensibilitatea tendoanelor la solicitări dispare abia după 2 ani, în unele cazuri. Cipro is no joke tongue

| Alex432222 explică:

Eritrociti 9.

| Alex432222 explică:

Eritrociti 9
Leucociti. 34
Agenti leococitare Absent. Absent
Nu a dat nici un tratament mi-a zis sa ma hidratezi mult
Dar am 1 luna de când am simptomele astea
Momentan nu sunt în tara
Ma îngrijorează leucocitele mari

| Alex432222 explică:

Si antibiograma mi-a ieșit bună (negativa)
Am încercat sa caut ciproxin dar nu da la farmacie