| Sebi7324 a întrebat:

Buna ziua,
Am hernie de disc in zona lombara, merg si la sala de cativa ani si doctorul mi-a recomandat sa nu mai practic sportul acesta.
Acum intrebarea mea este, ce se poate intampla daca voi continua sa merg la sala?
Banuiesc ca nu se poate rupe sau ceva asemanator nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| supadeceapa a răspuns:

Paralizezi.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ba da, se rupe si ramîi blocat, unica solutie va fi operatia, asa ca decat sa ajungi in spital acum in pandemia de covid, mai bine asculta ceea ce ti a spus medicul si nu mai practica acel sport, este simplu, depinde numai de tine daca faci sau nu ce zice medicul. Daca nu vrei sa faci ce zice el o sa fie rău pentru tine.

| Nouvel a răspuns:

Ba chiar se rupe.
Vrei sa ramai paralizat pentru un moft de moda?

| psyclepath a răspuns:

Bănuiesc că ți-a explicat medicul toate riscurile cât și ce înseamnă boala. Dacă tu ai discurile tasate și ridici greutăți mari riști să spargi unul dintre discurile afectate și să expui măduva. Asta înseamnă dureri insuportabile, recuperare, tratament, uneori operatie. Riscul de paralizie este foarte mic dar exista. Eu nu m-aș juca cu asta.

| Cosmin86 a răspuns:

Dar poti sa faci calistenice in loc de sala. O sa-ti lucrezi foarte bine muschii fara sa pui presiune in zona aia.

| DemonLord a răspuns:

Nimic grav, ajungi la operație, 6 luni minim recuperare fără vreun fel de mișcare...o nimicа toatăhee hee

| Sebi7324 explică:

Cred ca esti putin frustrat prietene
Daca am vrut sa aud si parerea altor oameni care poate au trecut printr-o situatie similara, nu inseamna ca sunt prost...
Sincer, doar am auzit de idioti ca tine, dar nu ma gandeam ca voi chiar existati.
Si nu mai jigni din spatele tastaturii labarule ca nu sperii pe nimeni

| Jassmina a răspuns:

Poti ramane paralizat pe viata, ma refer la coloana si picioare si spun asta cu cea mai mare seriozitate, sa lasi naibii sala ca-n cazul tau inseaman nu mai durere si scaun cu rotile.