anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o durere intensa in pertea dreapta sub coaste.As vrea sa stiu ce este mai exact acolo si de ce durerea este atat de intensa.Va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Pare criza de colecsit, dar e greu de zis pe net. Du-te la Urgenta daca durerea e foarte intensa, fiindca dintr-o colica biliara nu poti scapa fara tratament.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Trebue sa mergi la medic de urgenta pentru a face o ecografie si efectuarea unor analize, astfel se va obtine un diiagnostic precis si un tratament exact.

| dy a răspuns:

Nu stiu ce varsta ai! Daca nu te-ai lovit, ...In dreapta sub coaste este colecistul(bila), probabil ai mancat ceva care a provocat o criza colecistica, ori prajeli, fasole iahnie, varza calita, nuci sau alune, frisca, oua, grasimi. Ia un no-spa si, daca nu-ti trece, viziteaza un internist! Daca-ti trece, cand ai timp, e bine sa faci o echografie abdomen-colecist.Sanatate

auran
| auran a răspuns:

In partea dreapta este ficatul, dar durerea mai poate fi si de la colon - acesta poate iradia durerea in tot abdomenul... ia o Nospa si mergi la medic...sanatate

| giani a răspuns:

Poate e ficatul, trebuie sa faci o consultatie medicala, e mai bine.