|

Buna ziua!

Am o senzatie de arsura pe limba si un fel de "herpes" in coltul gurii (nu este herpes propriu zis). Am urmat un tratament cu Unasyn (antibiotic) pentru o bronsita. Nu stiu daca are sau nu legatura insa as vrea sa stiu cu ce ma pot trata. Un stomatolog mi-a recomandat complex vitamine B si calciu, iau de 4 zile si nu exista nici o imbunatatire.

Multumesc

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Buna ziua! In urma tratamentelor antibiotice infectiile candidozice sunt frecvente. Puteti face badijonaje ale intregii cavitati bucale cu glicerina boraxata si stamicin. Multa sanatate! http://www.i-medic.ro/......nsie-orala

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru doctoressa):

Multumesc mult!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Arsura de pe limba poate sa fie candida. Pentru asta fa gargara de cateva ori pe zi cu apa in care ai pus o lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar. Iar buba de la coltul gurii tamponeaz-o cu bitter suedez(daca ai).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aplică cu un bețișor tinctură de propolis, în colțul gurii, și fă gargară în fiecare dimineață și seară cu ceai de mușețel (pentru a elimina senzația de arsură).
Sănătate!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează