|

Buna ziua! Am si eu o problema cu nasul, imi este infundat de vreo 5 luni, numai nara stanga, cand tin degetul pe nara dreapta si suflu cat de tare pot, apare un şuierat. Este ceva grav? Dar daca nu ma incurca, nu apar alte probleme?

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Polip nazal. Dacă e înfundat, respiri deficitar. Operație.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

5 luni e cam mult, insa poti sa ai ceva care ti-a facut mizeria din nas sa se lipeasca serios, asa ca, daca, chiar nu ai chef de mers la doctor, iti spun ce folosesc eu:

vibrocil duo

e cel mai tare (afaik) din marmaciili romanesti, si imi desfunda nasul de nu se vede (racit cobza de 3 zile, si cu nasul complet infundat, si cu mucii curgand ca la robinet, dupa vibrocil, in 30mins am un nas perfect curat si respir in voie, cu totate ca si eu am o deviatie de sept mica si nu m-am dus niciodata sa o corectez)

TOTUSI, chiar e cel mai puternic, asta vine cu un pret: poate sa fie naspa pentru anumiti oameni mai sensibili, citeste foarte atent prospectul, mai ales la reactii adverse, apoi da-ti un singur puf si asteapta 30mins inainte de a face orice altceva (ca sa vezi daca ai reactii adverse)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

5 luni fara sa mergi la un doctor? Iti recomand sa mergi la un consult la un medic orl-ist care se ocupa de astfel de probleme. Sigur este ceva la mijloc daca nici dupa 5 luni de zile nu ti-a trecut problema de la sine, asa ca asculta mi sfatul si mergi la un doctor si descriei ce ai descris mai sus.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Deviatie de sept, e o boala destul de comuna si poate fii operat dupa 18 ani sau cand considera medicul ca te-ai oprit din dezvoltare

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Iti mai creste un nas?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează