| Dony20 a întrebat:

Buna ziua!
De cativa ani am o teama in subconstient de care nu pot scapa!
Nu stiu de ce imi este teama, nu stiu care este factorul provocator!
Stiu doar ca simt aceasta teama pe parcursul zilei, parca nu ma simt in siguranta!
Am in minte tot feluri de ganduri anxioase care apar dintr-o data!
As vrea sa stiu care este acea frica sa o gasesc dar nu stiu cum sa fac asta si in cele din urma sa scap de ea pentru ca eu traieac cu ea!
Orice ajutor este bine venit!
Poate cineva a mai avut aceasta problema!
Dau fundita!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Se numeste tulburare obsesivă sau anxietate fobica! Consulta un psihiatru pentru tratament!

| Imprevizibilul a răspuns:

Este o frica nejustificata ar trebui sa consulți un psiholog, tiparul gândirii e cauza nu de azi de ieri de ani de zile numai ca acum ți au apărut simptomele anxietatea are la baza frica, frica de moarte frica ca ceva rău ar urma sa se întâmple frica ca viitorul va fi la fel chiar mai sumbru gândurile întru un cuvânt, gândurile imaginare fictive iraționale toate astea în timp ți a creat un tipar de gândire anxios.

| SnoopDoggg a răspuns:

Posibil să fie atac de panică.

| InstructorDeIubire a răspuns:

Probabil simți anxietate puterincă. Este un sentiment ca si cand cineva te ar apăsa pe piept insoțit de frică. Pe mine m-a ajutat extrem de mult videoclipul,, How to deal with strong emotions" de pe canalul Actualized.org.