| Fsdalajdljaljdvndnlgd a întrebat:

dimineata asta m-am plimbat afara si dintr-o data m-a apucat o durere foarte mare in zona din partea dreapta a gatului.Nu pot sa mi-l intorc in partea dreapta deoarece ma doare foarte tare. Daca mi-l intorc pe partea stanga nu am nimic.Ce as putea face? Cremele ajuta? Am una, se numeste,, Puterea Ursului"

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Munteanu_Adrian_1997_bGhs a răspuns:

Am avut si eu asa ceva si se numeste terticulis, ai un muschi tensionat, de aceea te doare, poti da cu creme sa masezi, important e sa nu iti misti gatul foarte mult pentru a nu se agrava, de obicei durerea dureaza 2-3 zile, la mine a durat 3, dar tie si se poate face si intr-o zi.

| Fsdalajdljaljdvndnlgd explică (pentru Munteanu_Adrian_1997_bGhs):

Deci nu e bine sa fac exercitii de intindere a gatului sau ceva..nu?

3 răspunsuri:
| Idontcare69 a răspuns:

Puterea ursului te ajuta cat de cat, dar este mai mult pentru atunci cand ai febra musculară. Încearcă Diclodenac de la farmacie, este ieftin si bun. Probabil ai dormit intr-o pozitie incomodă sau ai stat prea mult cu capul intr-o parte. Aplica crema si fa miscari circulare, masand ușor. După, poti face cateva exerciții de intindere a gatului, ca cele facute în școală.

| Munteanu_Adrian_1997_bGhs a răspuns:

Te doare deoarece ai terticulis, ai muschi tensionatii, nu iti misca gatul ca se agraveaza, tot ce trebuie sa faci e sa stai.Maseaza din cand in cand cu crema/fara, muschi o sa se linisteasca pana la urma