|

Buna ziua! In urma cu o luna mi-am facut o secretie si a iesit ca am candida.Am mers la ginecolog si mi-a prescris lomexin.Mi-a zis sa iau 3 ovule, 1 in fiecare seara.Cand m-am dus la farmacie, doamna de acolo mi-a zis ca nu se iau 3 si ca in cutie sunt doar 2 si mi-a mai dat o crema de la lomexin (nu imi aduc aminte sa imi fi spus ceva doctorul de vreo crema).Am ajuns acasa, am luat seara primul ovul si urmatoare zi m-am dat cu crema.Framacista mi-a zis sa il iau pe al doilea dupa 3 zile daca voi avea nevoie si nu l-am luat.Eu credeam ca mi-a trecut, dar ieri a inceput sa ma manance foarte tare zona intima si sa ma usture.Mi-a aparut din nou candidoza.Problema e ca eu nici macar nu stiu daca am tratat-o...Acum vreau sa iau cel de-al doilea ovul si crema.Partenerul meu (stabil de 3 ani) s-a dat si el cu o crema la recomandarea dermatologului si a luat si el candida iar.Cum este posibil atata timp cat ne-am protejat cu prezervativ? Se poate lua in timpul sexului oral? Tin sa mentionez ca in perioada in care eu credeam ca mi-a trecut, am avut scurgeri vaginale abundente, dar eu credeam ca sunt normale deoarece alte simptome nu mai aveam.Cum imi pot da seama cand imi trece candidoza? Vineri cand am intretinut ultima oara relatii intime nu aveam nicio problema. Tocmai ieri am realizat ca am candidoza si tot ieri i-a iesit si lui pe penis ceva.E posibil sa fie de la prezervativ? Il tine in portofel si sincera sa fiu, nu stiu de cat timp e acolo si de cand e cutia fiindca am aruncat-o.Multumesc pentru rabdare si ajutor!

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Mai du-te o data la doctor si pune-i toate intrebarile astea, ca doar asa poti fi sigura... si scrie-ti-le pe o foaie inainte, ca sa nu te ia repede si sa uiti sa intrebi tot ce voiai sa stii.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru wildthing):

Va trebui sa imi vina menstruatia in curand si nu voi apuca sa merg la doctor in urmatoarele zile, mai ales ca pe mine ma tine 7-10 zile

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu vad alta solutie decat sa astepti pana atunci...si sa te duci mai devreme daca devine urgenta si nu mai poti astepta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Trebuie să te duci din nou la ginecolog.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează