| Ciurduc a întrebat:

Buna ziua, in urma cu o saptamana am avut o altercatie cu o alta persoana si am iesit destul de sifonat, am fost la spital pentru un control(CT si RADIOGRAFIE) si am fost diagnosticat cu o FRACTURA FRONTALA STANGA CU INFUNDATURA DE 1 CM A PERETELUI ANTERIOR AL SINUSULUI FRONTAL, am primit un genuchi deasupra arcadei si a ramas putin infundat o parte din arcada (mai pe scurt in dreptul sprancenei am o mica infundatura si se duce putin mai sus. Dureri nu am dar as vrea sa stiu daca sunt sanse sa se duca acea infundatura sau daca imi va ramane tot restul vietii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| theacaciastrain a răspuns:

Vorbim de o infundătură de 1cm, nu 5mm. Fractura se va vindeca oricum, însă o să existe o malformație deasupra sinusului frontal. Se poate corecta numai chirurgical, deși trebuie să te duci la un specialist, să discuți cu el prima dată. Dacă o lași așa, o să se formeze calusul dur oricum și va exista o malformație, probabil nu o înfundătură de 1cm, poate puțin mai mică cu câțiva mm.

2 răspunsuri:
| Annastassia a răspuns:

Te-as sfatuii sa consulti un neurolog, ca pe aici nu avem medici specialisti si nu ne putem da cu parerea intr-o problema de sanatate, atat de grava.

| Sorinica17 a răspuns:

Da i cu apa si trece