| alina1234555 a întrebat:

Buna ziua,

In urma recomandarii medicului endocrinolog am facut analize de sange pentru tiroida.Luni am recoltat si dupa amiaza am primit rezultatele, TSH a iesit 6, 02 la prinul laborator. A doua zi, marti, am repetat la bioclinica, rezultat TSH 4.84. Miercuri, am recoltat iar la Sante, TSH 4.74. Poimaine am programare la endocrinolog pentru interpretare, conform ultimilor rezultate sunt in intervalul de referinta.
Intrebarea mea e, ii pot trage la raspundere pe cei care mi-au dat TSH 6.02? Ce risca pentru rezultate gresite?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Deunde stii tu ca au fost rezultate gresite? Sau poate organismul tau a suferit modificari. Eu cred ca nu îi poti învinuii pe cei care ti au dat TSH 6.02 deoarece ei vor spune ca la fel ca in cazul tensiunii arteriale sau glicemiilor care sunt oscilante acum sunt mici iar la următorul test e modifică adica sunt mai mari, la fel si in cazul prezentat de tine cu analizele pentru tiroidă, tu vezi ce o sa i ti spună medicul la care mergi sa interpreteze analizele si intreaba l pe el este normal ca fiecare analiză facută la centre diferite si in zile diferite sa dea alte rezultate? Ce varsta ai? Sănătate.

| Donsavas a răspuns:

Nu ii poti trage la răspundere. Nu sunt considerate greșite doar pentru ca ti ai testat tu sângele la mai multe laboratoare. Endocrinologul le va interpreta in functie de experienta sa.

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Tiroida lucrează in funcție de alimentele pe care le consumi, sunt alimente care accelerează arderile si sunt alimente care încetinesc arderile.E numai normal ca analizele sa fie diferite de la o zi la alta.