|

Buna ziua,M-am dus sa ma inscriu la un medic de familie. I-am dat cardul de sanatate (era neinitializat de fapt), a facut el niste chestiuni pe acolo, apoi mi-a dat o foaie cu care sa merg la vechiul medic, dupa ce sun la un numar, unde voi afla la ce medic sunt, daca mai sunt. Caci din 2005 nu am mai mers la medicul de familie, care era cam in varsta.

Nu am comentat, am multumit si a ramas ca il gasesc pe medicul la care figurez inca.

Dar eu stiu ca cu vreo 20 de ani in urma m-am inscris la vreo 2 medici de familie si niciunul nu m-a trimis sa iau ceva sau sa-l instiintez de ceva pe cel de la care plecam.

Imi explica si mie cineva de ce nu a vrut acest medic la care am inceput diligentele sa faca el acest lucru?

Intr-un fel stau si ma gandesc sa renunt la definitivarea procedurii.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu a vrut pentru că aceasta este sarcina ta, să găsești unde ai fost, de ce să caute el pentru tine?
Dacă renunți la definitivarea procedurii cu acest medic și dorești să ai totuși un medic de familie, ca să beneficiezi de gratuitățile pe care ți le oferă o sistemul de rde sănătate de stat, vei merge la alt medic. Acesta îți va cere același lucru.

| explică (pentru sadrian46):

Eu am intrebat ca tocmai ce imi spusesera alti cativa prieteni ca pe ei nu i-au pus sa mearga pe la fostii medici.

| a răspuns (pentru plasmaticus):

Asta a fost situația lor, alta este situația ta.

| explică (pentru sadrian46):

Da, asa e. Doar ca atunci cand 10 prieteni iti expun cazul lor similar, iar doar al tau e asa, avem o problema de iesire din cutuma. Nu mai spun ca pana si acum 10 si 15 ani cand am mers eu, a fost ca in cazul prietenilor.