| Adinutzzaa a întrebat:

Buna ziua! Mi s-au prescris anticoncepționale de către endocrinolog din cauza durerilor menstruale și a abundentei in zilele respective. Am avut TSH destul de mare in urma unei analize de sânge in vara, am luat in jur de 6 luni Euthyrox, repetând analizele la 3 luni și au ieșit in parametrii normali, ultima data 1, 23. Anticoncepționalele sunt Microgynon. Ce părere aveți despre acestea? Sunt eficiente in durerile menstruale și a abundentei? Țin sa Menționez ca am intrerupt tratamentul cu euthyroxul și din luna aceasta voi începe anticoncepționalele. Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Nonononono1 a răspuns:

Salut. Depinde foarte mult de corpul tau si cum o sa reactioneze la Microgynon. Ca idee, anticonceptionalele in general amelioreaza durerile si scurgerile din timpul menstruatiei. Iti recomand sa urmezi 2-3 luni tratamentul si sa vezi cum te simti, iar daca nu au efectul dorit de tine sau daca apar alte efecte secundare, sa te adresezi medicului pentru a-ti prescrie altele. Este putin de lucru in general pana le gasesti pe cele potrivite pentru tine, dar merita efortul. Mult succes!

| Adinutzzaa explică (pentru Nonononono1):

Da, 2-3 luni mi-a recomandat și doamna endocrinolog. Ideea este ca vreau sa scap de dureri si de scurgerile abundente pe care le prezint la fiecare menstruație. Multumesc mult de tot de sfat!

1 răspuns: