| TheUndertaker a întrebat:

Buna ziua oamenii bunii am si eu o intrebare. Unde se poate opera Ruptura de perineu si daca se face cu laser? va rog frumos raspunsuri bune si rapide, multumesc, buna ziua.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Operatia de ruptura de perineu se poate face in orice serviciu de chirurgie care are si anestezist.
Nu stiu ce intelegi tu prin "laser". daca te referi la laparoscopie, nu este nevoie, fiindca nu se patrunde in abdomen, ci se face pe cale perineala.
Cristi202, ruptura de perineu trebuie operata fiindca duce la incontinenta urinara si fecala. Dar de murit, in mod sigur nu se poate muri de ea.

1 răspuns:
| cristi202 a răspuns:

Se poate opera la orice spital. Nu stiu insa daca se face cu laser. La ruptura de perineu e bine sa ajungi la spital cit mai repede, e f periculos sa stai cu ea, se poate muri din asta.