| Jigokunokishi a întrebat:

Problema mea e urmatoarea : imi pare ca chelesc. De obicei (jnca de mic) imi lasam parul cateva luni sa creasca si doar apoi il taiam scurt sau lasam bretonul mai lung. Acum un an jumate m-am tuns ultima oara (si de o luna mi-am taiat varfurile in rest in acest timp n-am facut altceva parului). Acum un an cand era mai marisor un coleg a tras de breton si mi-a smuls mai multe fire de par. In acea perioada imi intindeam parul cu placa si il tratam cu diferite solutii pentru matreata(la recomandarea dermatologului) si de atunci am ramas cu partea stanga "denivelata". E vizibil ca in partea stanga a bretonului e mai rar parul.(si e chiar rar) In ultimul timp a inceput din nou sa-mi cada parul mai tare, dar se vede la breton ca am si fire noi de par care incep sa-mi creasca, dar totusi imi cade destul de mult par. Il clatesc cu otet dupa spalare, il spal de 2 ori pe sptamana cu un sampon din ovaz sau ceva de genu`. Parintii, bunicii mei nu au chelit. Credeti ca ar trebui sa ma ingrijorez? Si ce imi recomandati pentru cadere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Nu te ingrijora. Fericirea omului nu sta in par. Ea sta in mar. Oricum, in pom. Si pomul in aer. Salut.

| minrest a răspuns:

Eu cred ca nu ai motive de ingrijorare. Incearca sa nu te mai gandesti la asta un timp, si peste cateva luni va fi mai clar daca e o problema sau nu. Dar nu cred. Salut.

| pitikaaluuii a răspuns:

Eu cred ca cea mai buna solutie e sa mergi la un doctor... ti-as putea da mai multe sfaturi daca as sti ce sex esti...