| Faranume97 a întrebat:

Si-a facut cineva vaccinul anti covid? Rog seriozitate?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Eu un lucru ma intreb daca vaccinul este facut pentru covid-19 si deja s-a descoperit o varianta mutanta a acestui virus, cel descoperit in Anglia, vaccinul deja facut mai este bun?
Fiind tulpine diferite ma gandesc ca nu.
Gandesc comunist dar singura protectie impotriva raspandirii acestui virus trebuia sa fie inchiderea granitelor, ganditi-va ca cei care tranzitati granitele tarii dintr-un loc in altul purtati microbul de colo colo si omorati fara sa va dati seama oameni!
Acest virus ne demonstreaza inca o data ca omului nu-i pasa de semenii lui de aceea a si capatat proprietati pandemice si catastrofale!
Voi siti ca sunt orase in Italia unde sund soldati inca pe strazi si nu iesi de buna voie decat cand e strict nevoie?
La noi toti meltenii s-au dus la munte sa sarbatoreasca...sa sarbatoreasca ce? ca au venit grajdarii din afara cu cateva mii de euro si s-au spart in figuri sau faptul ca ne mor cunoscutii si rudele?
Anul 2020 a si fost un an in care s-a meritat sa sarbatorestiwinking

| batranulintelept77 a răspuns (pentru Simpatik):

De ce nu ar merge? Crezi ca răceala clasică nu are tot felul de tulpini? Si totusi exista vaccin funcțional. Toată treaba asta cu tulpina a fost mediatizata excesiv din lipsa de material pentru prezentare. Daca era atât de diferit, nu se mai categorisea la Sars-CoV-2, l-ar fi numit direct Saes-CoV-3. Este doar mai contagios, boala e aceeasi, deci daca iei "tulpina noua" tot ce aceleasi simptome suferi si deci aceeasi anticorpi te pazesc de ele.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, vreo cateva mii de medici.
Doar nu crezi ca ei pierd timpul pe aici nu?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Desigur, multa lume l-a facut. Dar nu stiu sigur cati sunt si pe acest site din cei care au facut thinking

| Frank51 a răspuns:

Au fost 5000 de doze din cate stiu, pentru medici, vaccinarea este in etape si va dura mult.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Pai nu stiu, rogi seriozitate?

| Mopmop a răspuns:

Da. L -am facut. Ce anume te intereseaza?