| alondrakiss a întrebat:

Simt ca o iau razna imi este teama ca o sa inebunesc.Mentionez ca nu lucrez, uneori simt ca nu mai apartin acestei lumi, traiesc foarte mult in trecut.Nu inteleg de ce mi se intampla mie toate aceste lucruri.Am zile cand imi vine efectiv sa stau, sa nu fac absolut nimic.Ma tot gandesc mai des sa-mi pun capat zilelor.De multe ori vorbesti cu mine dar mintea mea nu e acolo.Am tot inceput sa iau tot felul de suplimente cum ar fi magneziu si sa mai iau calciu.Help me!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Asta, după părerea mea, e stare de apatie. Poate ai fost crescută într-un mediu cu reguli prea stricte sau ţi-ai auto impus tu însăţi să fi prea strictă cu tine sau poate ai încercat să atingi un scop de mai multe ori prin aceleaşi metode şi ai eşuat, de aceea simţi că ceea ce faci nu v-a duce la nici un rezultat şi de aceea şi starea pe care o ai.

| alondrakiss explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru raspuns! In mare parte cam asa este din ce spuneti...Si nu stiu cum sa pornesc la drum! Pentru ca am intampinat niste chestii ciudate.Am simtit o lumina in mine am vazut-o iesind din mine...

2 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Mentionez ca nu lucrez.
Dacă nu lucrezi și totuși ai ce mânca și ce îmbrăca, și posibilitatea de a accesa TPU de pe un PC, laptop sau telefon mobil, asta înseamnă că cineva îți oferă mijloace materiale ca să reușești asta. Cineva din lumea asta, conectat la lumea asta, care face parte din lumea asta.
imi vine efectiv sa stau, sa nu fac absolut nimic.
Asta înseamnă că îți poți permite să stai.
Mai ai și bani pentru suplimente.
Astfel ai timp să gândești.
Dacă ai timp să gândești, și să nu-i faci nimic, ești milionar de timp liber și de libertatea de a gândi.
Și la ce te gândești tu?
La tine! Și la lume.
Deci există cineva, un EU, aka alondrakiss, care ( i se pare LUI) că nu aparține acestei lumi, care îi dă de mâncare, printre altele.
De multe ori vorbesc cu mine dar mintea mea nu e acolo.
Eu zic să te ții de nas 5 minute și să nu respiri pe gură.
Astfel o să afli unde este mintea ta. Ea nu este undeva în cap, cum ai crezut până acum, ci în plămăni, și în tot corpul. Astfel afli că mintea ta, este un soft de PC, care deservește corpul, pe care așa zisa minte a ta, vrea să îl dea la viermi. fiindcă i se pare că lumea nu este suficientă penrtru el, cu toate că îi dă de mâncare și bani ca să tasteze pe TPU, fără să facă nimic pentru asta.