| 12345abcde a întrebat:

Buna ziua, sunt insarcinata in 32 de saptamani. Ieri am fost la doctor si in urma examenului vaginal, al colului...mi s-a prelevat si o "cultura"...ideea e ca mor de durere de atunci.
Inca de cand eram pe scaun, am simtit cum doctora apasa cu prea mare putere si parca in "draci" pentru ca intarziasem 2 saptamani! Ea imi spunea sa merg din 3 in 3 saptamani, dar, luna asta s-a nimerit sa nu am banii necesari la data x si am asteptat 2 saptamani in plus, desi, de la 6 saptamani si 4 zile de cand am aflat de sarcina, la fiecare 3 saptamani eram la cabinetul ei asa cum mi-a cerut.
In fine,nu stiu daca de-asta sau de ce,insa,vreau sa stiu.
E POSIBIL SA IMI AFECTEZE BEBELUSUL CU CEVA?
Efectiv simt durerea aia pana in apropiere de buric,fie ca stau, fie ca fac pipi sau in picioare, parca ceva "zvacneste" si doare de nu mai pot tot colul, nu stiu...intravaginal. Ma poate ajuta cineva cu o parere?! Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| minrest a răspuns:

Nu il afecteaza pe bebe, pentru ca acesta este mai sus de col, in alta parte, in uterul gravidei, sa zic asa. Da, ti-a ''ciupit'' un pic colul, eu ce sa zic? Sper sa iti treaca, daca nu, mergi la medic.

1 răspuns:
| FruttiFresh300 a răspuns:

Sun-o pe doctorița și spune-i ca te doare, ea e singura care te poate ajuta și având în vedere ca ești însărcinată, eu în locul tău nu as mai aștepta și as suna-o.