| costi900 a întrebat:

Buna ziua, sunt internat in spital si de marti mi-a bagat un tub in ficat (am puroi la ficat) si Mi-a spus ca trebuie sa stau cu el 2-3 saptamani, de ce asa mult?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| StrongHeart a răspuns:

Poate trebuie sa iti scoata puroiul si e mai mult,bunicul meu a avut puroi mult de scos si a zis ca a fost groaznic dar dupa s-a simtit mai bine,deci cred ca e nevoie de timp mai mult sa te recuperezi, gandeste-te ca e mai bine asa, sa ti-l scoata decat sa stai cu puroiul ala in tine ca iti face mult rau.
Parerea mea, eu zic sa asculti de ce spune doctorul si eventual sa il intrebi pe el sau pe asistente, noi nu avem de unde sa stim mai mult.

| theacaciastrain a răspuns:

Cu ce ai fost diagnosticat? Perioada aceea de 2-3 săptămâni e maximul nr. de săptămâni, nu minimul. Pe baza controalelor periodice se decide dacă ți se vor scoate mai devreme sau mai târziu, în funcție de gravitatea situației.