| Estera2222222 a întrebat:

Bună ziua TPU! Știți ceva șampon, cremă sau remediu natural pentru psoriazis? Am fost la dermatologie,mi -a scris crema și șampon dar doar pentru moment mi-a trecut,eu am în zona scalpului și mi se face roșu,îmi e jenă, nu pot să ascund asta. Dar mi-e jenă și rușine să merg așa la lucru, se uită toți și nu mă simt bine în pielea mea. Chiar nu știu ce să mai fac. Am încercat o grămadă de creme și șampoane și parcă mi-am pierdut speranța.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Psoriazisul este o boala cauzata de stres, mergi la dermatolog si spune i ca tratamentul dat de el te ajuta pe moment, după care acele bube reapar, esti fata?, ce varsta ai? Sanatate multa

| DOCro a răspuns:

Bună,

Din păcate, în cazul psoriazisului se întâmplă frecvent ca tratamentele locale să funcționeze limitat în timp. Îți recomand să revii la medic și să întrebi de alte opțiuni de tratament. Până atunci, poți citi aici despre ce alternative ar exista: https://www.doc.ro/......e-trateaza

| StoicAnalysis a răspuns:

Incearca sa nu te mai stresezi. Ea se agraveaza cu cat esti mai stresata.

| Estera2222222 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Fata,25 ani. Nu sunt bune, este o roșeață urată în zona scalpului deasupra frunții. Îmi e jenă, vorbesc cu colegii de muncă și văd cum le sar ochii asupra scalpului meu. sad
Este jenant, doar cine are știe cum e cu adevărat.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Estera2222222):

Poti masca acele bube cu fond de ten acea roșeața cum spui tu.