| AlexRăzvan531765 a întrebat:

Buna ziua. Zile in urma am avut dureri in urechea dreapta, dureri destul de mari dar mi-au trecut dupa ce m-am dat cu ceva picatura. Acum insa am avut din prima zi dureri oribile in cea stanga, dupa ce am folosit o pastila de calmarea durerii m-am simtit mai bine dar cand incercam sa imi pun picatura avea dureri insuportabile si nu puteam rezista dupa ce ma ridicam si imi curgea picatura din ureche ma simteam instant bine. Ati trecut prin asta? Stiti ce este? Otita? O rana la nivelul urechii? Tin sa mentionez ca am folosit si regret, betisoare de urechi si m-am spalat insistent in urechi ba chiar scarpinat. Funda pentru pareri si exp voastre. Nu e o intrebare medicala imi asum toata raspundevrea, nu-mi dati ban laughing. Funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

"dureri insuportabile si nu puteam rezista ...Stiti ce este?"

pune intrebarea asta unui orl-ist in timp ce te consultă. Dă-i lui și funda

| Anonim15032001 a răspuns:

Eu am folosit Acustivum în grabă și am evitat sa citesc prospectul. Dacă îl citeam as fi văzut clar ca pentru cei cu afecțiuni ca ale mele nu este recomandat, și anume este vorba despre timpan spart.
Deci, după reclame și după părerea unuia sau a altuia nu trebuie sa folosești ceea ce ți se recomandă, asta dacă nu e medic orl-ist. Nici dacă îți recomanda un farmacist pentru ca și ei "aleargă" după vânzări și profit. Trebuie neapărat sa mergi la medic și sa nu te porți urat cu sărmana ureche! O lezezi și atunci nu ar trebui sa te mire ca te-ai mai ales cu Doamne ferește încă o problemă.