| Fildy6543 a întrebat:

Bunica mea are o problemă de piele,când aceasta stă prea mult la soare se roșește nasul,apoi obrajii, apoi se umfla si se formeaza o rană.Ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Thedarklightofthemoon a răspuns:

Sensibilitate la soare si se manifestă prin mâncărime, roșeață, vezicule pline cu lichid, papule mici, plăci mai ridicate și edematiate care apar pe zonele fotoexpuse precum față, zonele expuse ale mâinilor și antebrațelor, decolteu.
Ar fi recomandat ca bunica ta sa mearga la un doctor specialist ca sa ii dea un tratament pentru aceasta sensibilitate, sau pur si simplu sa evite contactul cu lrazele solare si sa foloseasca mereu produse protectoare impotriva razelor solare, sau sa poarte haine protectoare.