| LoOvE a întrebat:

Cam cate paini ar trebui sa mananc pe zi ca sa ma ingras? Nu glumesc... happy

Sau cu ce sa mananc painea pentru a pune kg pe mine big grin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Peritolul este un antihistaminic, deci nu il poti lua numai ca sa-ti creasca pofta de mancare. Cresterea poftei de mancare este doar o reactie adversa. Preparate de calciu de orice fel iei numai daca ai deficit de calciu ionic (demonstrat prin analize de sange, fiindca altfel risti sa faci calculi renali).
Nu lua niciodata medicamente recomandate de persoane fara studii medicale. Ceea ce i-a facut bine cuiva, te poate omori pe tine. simplu fapt ca X a luat nu stiu ce si s-a simtit bine nu spune nimic. Persoana care ti le-a recomandat nu pare sa aiba studii medicale, ti-a recomandat un tratament luat de ea (probabil prescris de medic) pe principiul: mie mi-a facut bine, iar daca ei ii face rau, paguba in ciuperci.

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu paine in exces trebuie sa mananci ca sa te ingrasi. Ci trebuie sa ai un regim echilibrat, bogat in calorii, care sa inbcluda mai ales mancare gatita (macar de doua ori pe zi), obligatoriu o farfurie de ciorba pe zi (facuta in casa din carne si multe legume). Paine mananci mai multa, dar nu in abuz (3 felii la micul dejun, o felie la gustare, 3-4 felii la pranz, 1-2 felii la cina). In plus, trebuie sa mananci multe fructe si legume, ca sa imbunatatesti asimilarea. De asemenea, fa-ti dulciuri in casa si mananca (nu cumparate)

| LoOvE explică (pentru Brigaela):

D-na Brigaela, va rog uitati-va la raspunsul lui Ana Maria1234567 si spuenti-mi pararea.Sa cumpar si sa folosesc asa ceva? Chiar te ingrasi de la ele?

| Anamaria1234567 a răspuns (pentru LoOvE):

Malmark, Ozone, sunt firmele produselor. Nu sunt sanatoase deoarece Peritolul are multe reactii adverse. Eu am avut noroc si deocamdata sunt perfect sanatoasa. Am riscat foarte mult din pacate, dar asta e. ma bucur ca totusi a meritat. Cel mai bine este sa te duci la un nutritionist si acela e in masura sa-ti de-a sfaturi.

| Anamaria1234567 a răspuns (pentru Anamaria1234567):

Walmark*...

| Anamaria1234567 a răspuns (pentru Anamaria1234567):

Peritolul nu este pentru ingrasat! De fapt nu scrie asta pe prospect. Dar pe mine m-a ajutat. Probabil depinde de fiecare om in parte.

| Delicacy a răspuns:

Nu trebuie sa mananci nici un anumit numar de paine ca sa te ingrasi.Prima regula esentiala, in acest caz, este sa nu exagerezi cu nici un aliment, pentru ca asa iti vei deregla brusc metabolismul si cantitatea de lipide, glucide din organism.Cel mai bine este sa consulti un nutritionist si sa-i urmezi sfaturile.

| cristinicamititica a răspuns:

Pai mananca cat de multa paine poti. poti s ii pui unt, dulceata, miere. daca vrei, iti faci sandwich-uri sau le cumperi.

| Anamaria1234567 a răspuns:

İti recomand eu ceva. Nu sunt foarte sanatoase dar pe mine m-au ajutat foarte mult. Aveam 47 kg, iar acum am 56. Ma simt super si arat foarte bine. Pot sa spun si eu ca am forme acum.

| Anamaria1234567 a răspuns:

Peritol capsule (Asa se numeste, pe care le iei 2 pe zi), Calciu Magneziu Zinc de la walmark( Asa ceri, sunt 30 de pastilute in tub, pe care le iei 2 pe zi), Calciu cu D3 de la Ozone ( O pastiluta pe zi), plus 4 mese consistente pe zi. İncearca sa tii tratamentul 3 luni continuu. Vitaminele le iei de la farmacie. Eu am tinut acest tratament 3 luni, dar am si mancat foarte mult. De 2 luni nu-l mai iau. Spre bucuria mea, am ramas la 56 kg. Sunt foarte fericita. Succes.

| LoOvE explică (pentru Anamaria1234567):

DECI tu imi recomanzi 3 feluritongueeritol capsule, Calciu Magneziu Zinc de la walmark (ce e aia walmark thinking) si Calciu cu D3 de la Ozone (ce e aia Ozone thinking)

De ce zici ca nu sunt sanatoase? Ce pot sa-ti faca rau?

Cat costa?

| MariCarmen a răspuns:

Buna ...parerea mea este sa nu mai mananci paine multa doar dimineata 2 felii si atat in rest mananca mancarea goala...iar dupa 6:30 nu mai manca