|

Care antidepresive merg cel mai bine in TOC/OCD?(tulburarea obsesiv compulsiva)

Acum iau Prozac.Doctorul vrea sa imi schimbe cu Fevarin.E mai bun?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu este mai bun sau mai prost. Tot antidepresiv ssri. Va face acelasi lucru, adică iti va creste nivelul de serotonina din creier. Eu nu ti recomand sa l schimbi. Medicul tau ti le schimba probabil pentru ca insisti tu cu depresia asta. Simptomele toc dispar la un dozaj mai mare de antidepresive iar depresia se poate anihila si la doze mici. Nu le mai schimba atata, ce faci, le testezi pe tine? La un moment dat se va satură creierul si iti va spune el stop(serotonina nu se va mai produce) dacă tot schimbi antidepresivele.

| explică (pentru Donsavas):

Medicul vrea sa îmi schimbe antidepresivul pentru că tot am simptome TOC deranjante și nu altceva.Si ăla poate ar merge mai bine.

| a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Nu ar merge mai bine. Iti induce asta medicul. El e tot ssri. Ele te fac sa n ai emoții, dar obsesiile ti le controlezi doar voit. Te convingi.