anonim_4396
| Anonim întreabă:

Care este diferenta dintre sanii umflati ca simptom premenstrual si ca simptom de sarcina? Spre exemplu: sunt mai tari sfarcurile la simptomele de sarcina? Sau sanii umflati din cauza sarcinii apar intr-o anumita saptamana dupa concepere fata de sanii umflati datorita menstrei?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Justme32 a răspuns:

În ambele cazuri, corpul tău se pregătește de alăptare. Ajunsă la o anumită vârstă toate acestea stări indică că ești pregătită pentru alăptare. Cum ar veni mai simplu, începe producția de lapte și montarea pentru sânii tăi

| Gegegeheheg a răspuns (pentru Justme32):

Chiar si ca simptom de menstruatie?

| romeo78 a răspuns (pentru Gegegeheheg):

Da, și ca simptom de menstruație.
Nu e nimic îngrijorător. E ceva normal, natural! Pentru că se știe că există o legătură directă între sâni și sistemul reproducător.

| Justme32 a răspuns (pentru Gegegeheheg):

Am zis ambele

| MpvRoxi a răspuns:

Diferența dintre sânii umflați din cauza menstruației și cei de sarcina este că în sarcina sânii sunt mult mai umflați, grei, frig, venele De pe pielea sânului se accentuează, te dor extrem de tare, devin foarte sensibili la atingere, mamelonul își schimba culoarea