|

Care sunt cele mai grave simptome fizice si psihice ale anxietatii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Atacuri de panica, frica de orice la un moment dat, izolarea de ceilalti si multe altele dupa caz si persoana.
Anxietatea este ori o depresie ori o forma a depresiei, cert este ca este o afectine destul de nasoala si lasa sechele pe viata.
De exemplu daca crezi ca microbii te imbolnavesc ca nu te-ai spalat pe maine, toata viata te vei spala obsesiv pe maini (asta intra si ca tulburare obsesiv compulsiva).
Anxietatea este FRICA in sine dusa la EXAGERARE, si ajunge sa fie o teama de lucruri care in mod normal nu te-ai fi temut...asemanator cu acea poveste in care se temeau ca daca pisica atinge drobul de sare si daca drobul de sare cade peste copil, dar nimeni nu facea nimic in sensul acesta.
Anxietatea nu am idee daca duce si la automutilare dar este posibila...este o boala ce trebuie tratata pentru ca este o afectiune psihica la fel ca tulburarea bibolara, depresia, tulburarea obsesiv-compulsiva etc

1 răspuns:
| a răspuns:

Nu se mai scola soldatul la atac