| David2020Ro a întrebat:

Cat de sănătoase sunt supele instant Maggi FiDelicios de la Nestle?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| MadRaven a răspuns:

Nu sunt laughing
În general tot ce e "instant" și gata în câteva minute e foarte prelucrat și deloc sănătos. Dacă vrei ceva sănătos îți faci acasă ca să pui cu mâna ta tot ce trebuie, o supă cu tăiței e de 10 ori mai sănătoasă făcută în casă cu ingrediente "reale" decât la plic cu tot felul de prafuri pe post de legume. Asta ca să nu mai vorbim de toți coloranții și conservanții care sunt puși acolo, că are o listă de ingrediente care te face să te întrebi dacă poate fi numit mâncare ce e acolo laughing)

| David2020Ro explică (pentru MadRaven):

Atunci nu o sa mai mănânc atât de mult btw mersi

| MadRaven a răspuns (pentru David2020Ro):

Bine faci! și eu eram mare amatoare de supe la plic dar după ce am citit o dată ingredientele mi-a stat în gât și n-am mai pus gura pe ele laughing)

4 răspunsuri:
| Jokers666 a răspuns:

Dupa parerea mea ar fi bune supele de Maggi FiDelicios ca si eu am mancat supe din astea si imi par bune amu depinde de tine

| bornsinner a răspuns:

Nu e nimic sanatos si nutritiv acolo. Sunt calorii goale, eventual zahar, sare si aditivi pentru aroma. "Cancer la plic", daca vrei.