|

Cateodata simt ca nu respir si ca nu iau destul aer in plamani. De obicei imi tineam respiratia putin, pana cand reuseam sa iau "respiratia buna" sau inceram de mai multe ori sa respir, dar nu ma ajuta prea mult. Se intampla de niste ani dar se intampla foarte rar, nu ma tinea asa de mult.
Ma mai inteapa cateodata plamanul stang (din ce am observat dreptul nu prea) cand respir sau cand ma misc brusc si trebuie sa imi tin respiratia o scurta vreme. Dar doar ce s-a intamplat si a durat mai mult decat imi amintesc sa fi durat in general. Cred ca a tinut in jur de 2 minute. Mi-a trecut cand m-am ridicat in picioare.
Dupa asta imi simt zona plamanilor ciudat, dar senzatia nu ma deranjeaza neaparat.
De aproximativ un an se intampla mai des.

Azi, de exemplu, am avut senzatia ca nu luam destul aer mai toata ziua si de obicei cand respir, nu respir automat. Pur si simplu nu pot sa uit si am mai mereu respiratul in minte.

De la ce ar putea sa fie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie să te vadă un pneumolog sau macar medicul de familie!

| a răspuns:

Poate trebuie sa te vadă un psiholog... Posibil sa ai o forma de anxietate și în acel moment sa ți se declanșeze un atac de panica care E normal sa se manifeste printr o respirație greoaie

| a răspuns:

Și eu pățesc asta, doar ca pe mine nu ma înțeapă plămânii. Și imi este frică. Uneori uit să respir, știu ca suna ciudat dar este adevărat.

| explică (pentru Namjoon):

Nu suna ciudat. Am patit.
Incearca sa iti iei gandul de la asta cand se intampla. Pe mine ma ajutase.
Daca decizi, iti recomand sa vorbesti cu un doctor.

| a răspuns:

Iti propul sa contactezi un doctor, sau medicul de familie. Ca s-ar putea cu timpul sa se agraveze situatia.