|

Ce alimente sunt bune pentru concentrare maxima?

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Cafeaua,ciocolata neagra 85% cacaco, carnea de peste,cardio + culturism,plimbarea pe jos, metidatia, yoga, eu unu am observat faptul anumite lucruri sunt amintite mai usor, astfel am vazut un serial de comedie vs drama intr o limba straina, am retinut mai bine cand radeam, plus cand intelegeam acel lucru il retineam mai mult, am mai observat ca cand dormeam 8 ore eram mult mai concentrat si de cand m-am lasat de zahar

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Este irelevant, nu alimentele te fac concentrat. Tot ce poti face e sa zici ca eviti alimentele grele gen carnea rosie sa nu suferi de pe urma digestiei grele.dar daca nu ai pr0obleme in generala cu digestia si aia e irelevant.

Nu exista alimente magice, din pacate.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

LSD

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează