| Derye a întrebat:

Ce as putea incerca pentru indesirea si regenerarea parului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Pentru regenerarea parului sunt f. bune retetele pe care le-ai primit de la fete, dar iti spun sigur ca pentru indesirea parului nu exista niciun tratament. Specialistii spun ca daca Dumnezeu ne-a dat, de ex. 2 mil. de radacini de par, nu putem face nimic pentru. a avea 3 mil. Nici macar tunsul zero sau rasul in cap nu pot inmulti aceste radacini, ci doar sa mai intareasca firul de par.

| fabiola a răspuns:

Lotiune regeneranta cu petroleum de la gerovital plant!

| anad a răspuns:

Incearca o masca din ulei de ricin, vitamina A uleioasa si ulei de masline. O aplici intai la radacina parului si ce ramane dai pe varfuri si pe restul parului. Acoperi parul cu un prosop si stai cu ea cam o ora, doua. Aplica masca de 1-2 ori pe saptamana.

| anka a răspuns:

Incearca tratamentele de pe blogul meu: http://anka-flame.iblogger.org/? tag=par

| MsGossier a răspuns:

Ingredientul minune este OUL, in amestec cu ulei de ricin sau brusture. Cu acest amestec se maseaza radacina parului, dupa care se acopera cu o folie de celofan, iar deasupra cu un prosop.

Dupa aproximativ 40 minute parul se spala in mod obisnuit. Aceasta masca ajuta la cresterea parului, dar si la indesirea acestuia.

funda?

| Creatza_4434 a răspuns:

Eu personal am folosit ulei de ricin si a fost destul de ok.Se maseaza radacina parului cu ulei se lasa 5-10 minute si apoi se samponeazawinking. rezultate vizibile destul de tarziu... 3 saptamani.Asa a fost la mine. O dupa-masa plauta

| Andreea_8766 a răspuns:

La mine solutia a fost revalid.atentie nu sampoanele si balsamurile ci fiolele. iar daca vrei ceva mai "naturist" incearca uleiul de ricin. sper ca ti'am fost de ajutor