|

Ce este deficitul de factor VII al coagularii?

5 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

Daca ai scrie exact aceiasi chestie pe google nu ar mai trebui sa astepti sa iti raspunda cineva.

Este lipsa sau prezenta in mai mica masura a unei proteine produse de ficat care ajuta la coagularea sangelui, adica exact chestia care te ajuta sa nu se scurga tot sangele din tine cand te tai la deget.

Simptomele pot fi de la usoare la severe asa ca treaba asta trebuie discutata cu medicul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru RoCkKiD):

Mersi. Bucura-te ca n-ai tu.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru RoCkKiD):

Stai linistit ca am fost si la medic, am cautat si pe net, dar ma gândeam ca mai sunt oameni care se confrunta cu asa ceva, si mai ales ca abia acum am descoperit, suferind inainte o operatie la care am pierdut mult sânge! Asteptam raspunsuri de la cineva care a trecut prin asa ceva.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Deli13):

Atunci trebuia sa specifici asta.

Daca vrei sa intalnesti oameni cu aceiasi afectiune, incearca sa mergi pe forumurile medicale de profil, acolo ai sanase sa primesti sfaturi si experiente. Stiu ca sfatulmedicului.ro are o subsectiune de intrebari si discutii, singur sunt si altele.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru RoCkKiD):

Multumesc

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează