| TamplaruAnisoara a întrebat:

Ce este hrana?
Citind astăzi despre nutriție, am găsit următoarea definiție:
"Hrana poate fi definita ca orice substanță care, atunci când este asimilata si absorbita in sânge :
1) Furnizează corpului căldură si energie;
2) Construiește celule sau le reface pe cele distruse fara sa producă vătămare.
Daca așa stau lucrurile, atunci când condițiile enumerate mai sus nu sunt respectate, când ceea ce ingeram produce daune si vătămări functiilor vitale si structurii organismului, acel articol nu poate fi numit " hrana" si trebuie eliminat din alimentație.
Daca am proceda așa am mai avea cu ce sa ne hrănim? Ținând cont de chimizarea agriculturii si a industriei alimentare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MarlaMia a răspuns:

Daca am manca asa cum mancau stramosii, orice aliment ar fi hrana. Din pacate... hrana devine otrava.

4 răspunsuri:
| CookieDog a răspuns:

Ce chimizare? Cea care ajuta plantele/animalele sa creasca ca sa fie capabile sa sustina necesarul alimentar al planetei care este in continuare in crestere? Intrebarea ti-a dat raspunsul, zic eu.

| TamplaruAnisoara explică (pentru CookieDog):

Din moment ce produce vătămarea organismului eu cred ca nu poate fi numita "hrana". Majoritate oamenilor stau cu medicamentele la vedere pe masa atunci când mănâncă, asta daca nu le-au inghitit deja. Când se știe ca : " medicamentul trebuie sa fie hrana si hrana sa fie medicamentul omului".

| AnastasiaK a răspuns:

Doar pentru ca un lucru e chimic nu inseamna automat ca e rau pentru organism. Poate fi, in unele cazuri si este, dar nu e obligatoriu.

| EuSuntOmul a răspuns:

Du te la florenta si vezi