| AvalohAlen a întrebat:

Ce îți face la biorezonanta și cât costa o ședință/un consult?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Iti scoate direct pe PC o foaie cu diagnosticul, iti vinde suplimente nutritive, toate de la CaliVita, de cateva mii de lei, si asta e tot; este o simpla escrocherie.

| AvalohAlen explică (pentru minrest):

Și cât ai dat pe un consult?

| minrest a răspuns (pentru AvalohAlen):

Eu nu merg din principiu la nimic legat de o pseudostiinta, si nici nu sunt atat de fraier, DAR stiu totusi ce se intampla; nu am avea cum sa stim din experienta directa tot ce avem nevoie sa stim. Consultul e 50 de lei, DAR, ce faci, nu iei prima reteta? Intri inauntru, da ''enter'' pe PC, scoate o foaie pe imprimanta, numai cu carente de vitamine, multe necunoscute, vorbeste putin sa te convinga, NU face si nu recomanda nici un fel de analize si investigatii, apoi mai da un ''enter'', si iese o reteta, NUMAI cu suplimente alimentare de la CaliVita, si iti si ia banii pe ea. Deci, prima consultatie, cincizeci de lei plus reteta de cateva mii de lei.

| Cameliapantiru a răspuns:

Biorezonanța e o mare prostie, pentru a stoarce de bani oamenii puțin informați, disperați din cauza unei anumite boli/ suferințe, deci vulnerabili și ușor de păcălit. Nu aș merge la biorezonanță, alinierea chakrelor, numerologie, horoscop, magie, duhovnic, biserică etc nici gratuit, dar nu să-i mai și plătesc eu, din banii mei, mulți, puțini, câți or fi, câștigați din muncă cinstită și demnă.

Întrebări similare