|

Ce parere aveti de punerea intr-o ceasca de cafea de 75-100 ml a 7, 8 sau chiar 10 cuburi de zahar?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| a răspuns:

Aia nu mai e cafea, e un fel de sirop de zahar cu aroma de cafea. Si vei face o glicemie de trei cifre probabil...

| a răspuns:

In cazul asta, pare a fii o ceasca de zahar, cu putina cafea in ea.
Probabil ca cine bea asa ceva, ori are diabet, ori va face curand diabet, pentru ca nu-i nici sanatos si nici normal.

| a răspuns:

Nu mai bine mănânci o lingura de miere? Ca tot pe acolo esti

| a răspuns:

Nu mai bine bei niste ciocolata calda? Cafeaua nu se bea cu atata zahar. Cafeaua se bea pentru gustul de cafea.

| a răspuns:

Riști sa dai în diabet zaharat aia nu mai cafea nu e.

| a răspuns:

Daca nu îți place gustul amar de cafea, dar totuși vrei sa o bei, poți încerca să o înlocuiești cu Inka sau Ganoderma. Ambele îți dau energie, gustul e mai slab (implicit vei avea nevoie de mai puțin zahăr ca sa maschezi gustul). Inka e pe baza de cereale, se găsește la supermarket, Ganoderma e pe baza de ciuperci, o găsești la farmaciile naturiste (sunt multe studii care spun că e antioxidanta și că ajută și sistemul imunitar și multe altele).

| a răspuns:

Aia nu mai este cafea cu zahar, ci este zahar cu cafea.

| a răspuns:

O parere proastă, evita sa consumi atat de mult zahar.

| a răspuns:

Practic bei zahăr cu aromă de cafea.