| Woman9 a întrebat:

Ce parere aveti despre reputatie?
Conteaza reputatia?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Reputatia este parerea altora despre individ.
O reputatie buna inseamna incredere in individ, iar una proasta inseamna respingerea individului de catre societate.

Scrisorile de recomandare sunt de mare valoare pentru a afla reputatia individului.

| RAY a răspuns:

Desigur ca conteaza si asta, vezi efectul hallo

| Annastassia a răspuns:

Da, conteaza!
Fara ea... esti pierdut sau nesemnificativ.

| ShelbyGT a răspuns:

Cu o reputație buna ai tot timpul de câștigat oameni sa te aprecieze și care au încredere în tine. Clar da! Contează.

| Ineys a răspuns:

Depinde de la individ la individ. Sunt oameni care nu dau 2 bani pe persoanele din jur, dar pe ce cred acestea despre ei.

| mastadont a răspuns:

De obicei contează, mai ales când ai de lucrat cu oameni. Reputația nu este decât opinia majorității asupra ta. O reputație proastă înseamnă automat că oamenii vor avea mai puțină încredere în tine.

| Alverto a răspuns:

Când nu vei mai fi
Atunci da, chiar contează

| arda234567 a răspuns:

Depinde, cand tu vrei sa faci un lucru si ajungi undeva, si sunt unii care spun ceva neadevarat, asta te impiedica in a face ceva. Pentru ca lumea deja crede ca tu faci un lucru urat cand tu nu faci nimic. Si nu poti sa ai un lucru bun ca se comporta lumea urat si iti este obstacol. Si urata e mentalitatea lor, si multi spun solutia ar fi sa pleci, dar zvonurile te urmaresc si nu poti scapa de ele, cand tu esti strainul si ei toti s-au cunoscut si vorbit deja. N-ai unde sa ajungi. Acum depinde, daca esti mai importanta decat persoanele care vorbesc, fie ca e adevarat sau nu, nu conteaza ce spun ei, nu te va afecta. Ca mereu conteaza cine vorbeste, si nu ce zice, conteaza cine esti, orice se spune despre tine rau sau bun.

| Bluestar15 a răspuns:

Reputatia nu e nimic altceva decat o iluzie.Sa ne gandim cati oameni cu o buna reputatie brusc au pierdut-o si cati oameni cu reputatie proasta au dobandit dintr-o data o buna reputatie.Important e sa te stii tu o persoana demna, corecta, onesta si sa te poti privi pe tine insati in oglinda.In rest...ce cred ceilalti e ca o bula de sapun: parerea lor poate fi influentata oricand de orice zvon, orice prostie, orice lucru superficial.Sa nu uitam ca Eminescu avea o reputatie foarte proasta in timpul vietii, dar astazi stim cu totii cine a fost marele Eminescu.Asadar, ce cred oamenii despre noi e putin important.Conteaza ce crede Dumnezeu despre noi si sa ne putem privi noi insine in oglinda happy