| danyella12 a întrebat:

Ce sa faci cand esti pe stop? si ce sa nu faci cand esti pe stop? funda! mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| PetreConstanta a răspuns:

Stau locului si travesersez cd se face verde la semafor

| LuS[z] a răspuns:

O data pe luna cand iti sosesc musafirii laughing trebuie sa eviti sa faci anumite chestii cum ar fi efort mult sau dusuri cu apa foarte fierbinte.
In aceasta perioada ar trebui sa stai linistita si sa nu te enervezi.Ia lucrurile cu calm.happy

| NuAmGăsitNume a răspuns:

Cand esti pe stop poti face dus obligatoriu, dar trebuie evitata piscina si baia in cada, adica sa o umpli cu apa si sa stai. In rest poti face orice.Cu vestimentatia grija. Daca ai retineri, sa imbraci doar pantaloni mai inchisi la culoare, clar nu albi.

| Bubuu a răspuns:

Sa stai cat mai mult jos,sa iti schimbi tamponul regulat,sa ai o igiena echilibrata,sa nu te speli jos cu apa rece,dar nici fierbinte,sa nu te misti brusc,sa nu dansezi,sa nu te plimbi cu bicicleta s.a.m.d [iti poti misca tamponul si te poti pata],sa nu porti colanti,ti se va vedea tamponul, sa porti pantaloni inchisi la culoare in caz ca te patezi,sa te speli pe maini cu apa si sapun inainte si dupa ce iti schimbi tamponul, iar inainte sa ti-l pui sa folosesti servetele intime umede, sa te stergi.

| NinelGuevara a răspuns:

Tot ce faceai s inainte o.O

| kokkaina a răspuns:

Ce sa faci cand esti pe stop? sa te ingrijesti,sa ai o igiena corespunzatoare de spus mai multe sunt la ce sa nu faci cand esti pe stop:in primul rand daca ai viata sexuala inceputa nu e bine sa faci sex(sunt persoane care fac)dar nu este indicat si este si scarbos,sa te feresti de frig la picioare(asta chiar si daca nu esti pe stop ca s-ar putea sa ai dureri si fluxul sa fie mai puternic cand o sa-ti vina),sa nu te speli cu apa rece ca ti se reduce menstruazia si te tine mai mult, sa nu te speli cu apa foarte calda este posibil de hemoragie, sa nu exagerezi cu alcoolul ptr.ca se opreste, sa nu bei multa cafea ca provoaca dieree, sa nu faci efort excesiv s-au sport ca te iau durerile de burta. sper ca ti-am fost de folos.o dupa amiaza placuta!happy

| DarkBlood32 a răspuns:

Stai.

| Lhuna a răspuns:

Poti sa faci aproximativ orice. Depinde cat de rau te dor spatele/ burta cand esti la menstruatie si daca te decizi sa porti un absorbant, care este extern, sau un tampon, care este intern. Da, e mai greu sa mergi cu bicicleta pentru ca fluxul are tendinta sa fie mai puternic. Si este necesar sa porti un tampon daca vrei sa inoti.
La capitolul activitate sexuala nu prea as vrea sa ma bag. Desi eu as recomanda o pauza in acea perioada, cunosc oameni care spun ca nu este nicio problema sa intretii relatii sexuale cand esti la menstruatie [numai sa nu iti fie sila de sange]. Ideea e urmatoarea, totul depinde foarte mult de cum te simti tu si cate esti in stare sa faci. Asculta-ti corpul, ca sa zic asa, si o sa iti dai seama singura cate poti face si cate nu.
Cat despre mituri babesti precum... n-ai voie sa faci maioneza, n-ai voie sa atingi bebelusi, n-ai voie sa te speli pe cap sau n-ai voie sa te epilezi [desi este mai dureros pentru ca toti porii sunt deschisi, am observat ca iti creste parul mai greu inapoi]... majoritatea sunt povesti de adormit copiii. Salut.

| ElenaDianaa a răspuns:

Sa bei multe lichide,sa mananci consistent(legume,fructe)sa te speli zilnic, dar cu apa calaie. sa nu faci baie in apa ferbinte, sa nu porti haine deschise la culoare.cam atat stiu thinking cel putin asa fac eu

Întrebări similare