| AndreiAditzu1234 a întrebat:

Ce se întâmplă dacă nu vorbești mult timp? Îți poți pierde vocea nu mai poți vorbi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| laSoledad a răspuns:

Nu-ti pierzi vocea. Nemaivorbind zi de zi pentru mult timp, o sa intampini doar niste dificultati de a scoate fluent cuvintele pe gura si de a le articula.

13 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Te scuteste de niste riduri ca daca nu iti misti muschii fetei nu mai soliciti nici pielea laughing

| RAY a răspuns:

Https://www.quora.com/What-happens-if-you-stop-talking-for-a-year
În India, există o practică meditativă numită „Vipassana" în care participanții merg fără să rostească măcar un singur cuvânt timp de câteva zile.

Am participat la o astfel de sesiune și am stat absolut tăcut timp de 5 zile. Iată ce am experimentat:

Trebuie să vă reamintiți constant pentru prima zi pentru a vă menține pur și simplu gura închisă fizic. Acest lucru arată și se simte foarte incomod, dar în curând veți trece peste el.
De când eram la un centru de meditație, nu aveam acces la telefonul meu, la internet sau la televizor. Organizatorii vă încurajează să vă gândiți la viața voastră. Totul! Ei vă încurajează să vă amintiți fiecare amintire. În ciuda câțiva ani trăiți, cei mai mulți participanți la sesiunea mea și-au putut aminti întreaga viață într-o zi - așa este trecătoare o singură viață umană.
Dormi mult ca mod de a trece timpul. Dar acest lucru nu funcționează mai mult de o zi sau două. Pentru că, odată ce te-ai odihnit bine, nu poți să te forțezi să dormi.
Deveniți mai atenți la sunet. Când nu ascultați în mod constant oamenii vorbesc, începeți să observați sunete în natură, sunete tactile ale unor lucruri precum tacâmuri și chiar sunetul propriei respirații.
Te pricepi mult mai bine la citirea și vorbirea prin limbajul corpului. Contact cu ochii, expresii faciale, din umeri, gesturi de mana. Începeți să le reglați pentru a transmite mesaje. În timp, puteți aproape „auzi" limbajul corpului unei persoane de la distanță.
Dar poate cel mai surprinzător rezultat este că atunci când vi se oferă libertatea de a vorbi din nou, aproape că nu doriți. Vă dați seama că nu aveți nimic ce trebuie spus urgent.
Când vorbești din nou, urechile nu îți recunosc pe deplin propria voce. Este un sentiment similar cu a auzi o redare audio a vocii tale - te întrebi dacă așa sună toți ceilalți și se simte un pic ciudat.

| Andreeush a răspuns:

Nu se întâmplă nimic, nu îți pierzi vocea.

| DoarBogdan a răspuns:

Nu. Nu are absolut nici o legatura. Daca nu vorbesti mult timp de fapt ajungi sa iti intelegi mai bine mintea si sa gandesti mai bine, sa fii mai echilibrat din punct de vedere al mentalitaii.

| YourKitty10 a răspuns:

Nu iti pierzi vocea dar mai bine ai comunica.

| Overeem a răspuns:

Incearca si o sa vezi sa ne spui si noua cum a fost

| TheDianaXd a răspuns:

Bună idee, voi încerca într-o zi! Să vedem...

| Overeem a răspuns (pentru TheDianaXd):

Mai bine nu si sa stai si pe TPU ti se va accentua depresia de la o bere vei trece la 3-4 laughing uite asa am facut eu nu am vorbit si am stat numa in casa and guess what depresie majora si fobie sociala.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Nu iti poti pierde vocea.

| PsyhoChild a răspuns:

Nu. Asta numai daca nu intri in coma pentru luni bune. Vei avea dificultati in a vorbi cand te trezesti(daca).

| BuBBlesykeSs a răspuns:

O sa-ti faca creierul BOOOM

| DeniKun a răspuns:

Nu

| Neatageorge95 a răspuns:

Nu, în cel mai rău caz iti va fi greu să porți o conversație mai complexă dacă asta durează sa zicem câțiva ani, dar cam asta ar fi tot