| SporeBox a întrebat:

Ce se intampla daca stau mult timp cu abdomenul incordat? Gen toata ziua daca pot. Pot sa scap de grasimea in exces asa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| Serpisorul a răspuns:

Initial o febra musculara si cam atat. Tinerea in tensiune a muschilor ajuta la crestera acestora, daca este facuta cum trebuie si cat trebuie. Nici transpiratul abundent nu te ajuta sa slabesti.
Alimentatia sta la baza greutatii. Daca respecti ora la care mananci, mananci cat de cat echilibrat si in cantitati potrivite sigur vei observa o diferenta. Daca mai faci si putina miscare, cu atat mai mult.

4 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

NU

| Moonfl0wer a răspuns:

Nu scapi de grăsime daca faci asta, deci nu te stresa să faci prostia asta. Daca vrei sa scapi de grăsime fa multă mișcare, antrenament cardio gen alergat, alergat pe bandă, mers pe bicicletă, și cel mai important o alimentație echilibrată săracă în carbohidrați și grăsimi, bogată în proteine.

| Bizon95 a răspuns:

In teorie consumi grasimi, in practica nu cinestiece
si nu poti sa stai toata ziua, pentru ca uiti... chiar era un aparat la un moment dat care nu facea nimic cand aveai abdomenul incordat si incepea sa vibreze cand il relaxai (ti se mareste circumferinta adomenului cand te relaxezi)

| CarlaBeatrice a răspuns:

Nu. Grasimea de pe burta nu se elimina stand incordat sau facand abdomene cu caru'. Totul tine de alimentatie si de dorinta de a slabi - fie prin sport, fie prin regim.