|

Ce se poate intampla daca inghiti un ac din ala cu ghamalie (are aprox 2 cm)? Pun aceasta intrebare deoarece cred ca am inghitit unul in timp ce mancam.Va multumesc anticipat.

6 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Exact cum a spus @twentytwo22, du-te la medic pana mai poti, nu astepta ca mai rau faci! vorbeste cu parintii tai, fa ceva!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Sunt 2 variante cu o singura solutie:
1. Ti-a ramas in faringe sau esofag si te inteapa (eventual il simti)
2. Daca a trecut de cele 2, atunci va fi digerat foarte greu, sau deloc. Oricum nu-l vei putea scoate prin metodele naturale
Solutia: te duci la doctor/ spital sa-ti faca o radiografie, iar daca intr-adevar l-ai inghitit, gaseste doctorul o solutie sa nu-l mai ai

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru SucDeGuava):

Nu il simt nicaieri doar ca am ramas as putin marcat si inca o data va spun ca nu sunt sigur daca l-am inghitit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Ce am vrut eu sa spun este urmatorul lucru miercuri pe data de 07-10-2012 am ajuns acasa pe la 01:00 si mi-am facut un sandvish cu niste salam.fiindumi lene sa ma duc in bucatarie sa tai salamul l-am taiat pe masa din camera mea unde desfacuse fratele meu o camasa mai devreme si a uitat acele care erau prinse de camasa pe masa(din alea mici cu gamalie).in timp ce mancam am simtit un corp strain in gura si cand l-am scos era un ac din ala.acum nu stiu sigur daca mai era vreo unul si/sau daca l-am inghitit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică:

Si care ar trebui sa fie simptomele(asta in cazul in care chiar l-am inghitit)?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Du-te de urgenta la medic sa verifici, ptc acul nu se digera, e metal si daca iti ajunge in intestin ti-l fisureaza, faci septicemie si moristraight face! SI prin '' de urgenta'' ma refer acum!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează