| r00t1ng a întrebat:

Ce vitamine si calciu sa cumpar? Am 19 ani si sunt ft slab, sunt anemic, nu mai am o putere in mine. Am aproape 50kg, nu mai dorm noptile, nu stiu ce e cu mine. Am fost la spital, mi-au facut 3 ekg uri au iesit bine, fiindca ma intepa si inima, dar simt ca nu mai am nici o energie, nimic, nu prea mananc, credeti ca e bun VITAMAX?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| doctorandus a răspuns:

Mănâncă friptură grasă, ficat prăjit, mici, cartofi prăjiți cu maioneză sau ketchup, Cola sau Pepsi cu zahăr, între mese mănânci banane, portocale, mere, pere, gutui, ce fructe-ți plac.

| RoCkKiD a răspuns:

Suplimentele sunt irelevante daca nu-s recomandate pentru o deficiență, organismul tău nu poate sa absoarbă cât e in pastilele alea concentrate deci mare parte din ce e in ele ajung in urină.

In plus, din cate știu eu s-a demonstrat ca organismul prefera vitaminele si mineralele din mâncare vs cele din concentrate. Deci asigură-te ca fiecare masa conține ceva carne si ceva legume cat mai crude + un fruct pe zi si o sa fii ok cu vitaminele.

| Jassmina a răspuns:

Cumpara de mancare nu viatmine sintetice, ca nu alea te ingrasa, ci mancarea sanatosa si cantitativa.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu e bun. Orice supliment alimantar este deficitar căci nu conține nutrienții în stare naturală. Vitaminele trebuie luate din fructe și legume.

| Floareasoarelui26 a răspuns:

Tu deja ai un diagnostic si anume nevralgie intercostala.
Probabil ca nu te-ai interesat prea mult, dar acesta poate fi cauzat de afectiuni ce pot determina si slabiciunea fizica, atat la propriu cat si la figurat.
Nu rezolvi nimic daca iei vitamine, deoarece problema principala va ramane acolo.Este ca si cum ai da foc la casa, iar tu doar ai vrea sa dai fumul afara cu un evantai din hartie.Si crede-ma ca nu vrei sa afli prea tarziu de anumite cauze ale nevralgiei intercostale...
Mergi, asadar, la un medic neurolog pentru confirmarea diagnosticului pus la urgente, iar acesta te va indruma mai departe.In functie de cauza, iti va da tratamentul adecvat, sau te va trimite sa vezi un alt medic astfel incat sa iti poti recupera sanatatea.
Desigur, va trebui sa ai obiceiuri cat mai sanatoase in ceea ce priveste alimentatia, sa renunti la vicii si asa mai departe, dar este important si sa tratezi cauza.

| Xirus a răspuns:

Mănâcă pe fiecare zi. Prune, pere, mere, nectarine. Au vitamine și înaresc sistemul imunitar.

| SpiridusulTuca a răspuns:

Mananca si fa sport. Nu te gandi prea mult ca nu e vina deficientelor, e vina ta si cum iti traiesti viata

| PufulețiGratis a răspuns:

Bună.

Nu știu ce probleme de sănătate întâmpini tu, însă eu atunci când mă simt foarte slăbită iau vitamax și calciu efervescent cu vitamina d.
De luat în considerare faptul că aceste medicamente sunt suplimente alimentare.