|

Cine a urmat tratament cu Serlift cam dupa cat timp a disparut depresia?

Faza e ca eu nu aveam depresie inainte de a-l lua dar dupa ce l-am luat am deja o saptamana, am depresie grava.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Intra in efect dupa min 21 zile. Dar nu merge la toti, la unul merge, la altul nu, la unu merge un medicament, la altul alt medicament. Scrie si in prospect ca poate urca temporar anxietatea si depresia, citeste atent. "daca la inceputul trat aveti ganduri de suicid sau..., anuntati medicul", adica inseamna ca se poate agrava depresia.
Daca nu merge un medicament, nu inseamna ca nu e nevoie de tratament.

Suna medicul si zi ca ai depresie de la serlift si vezi ce zice. Mie imi dadea nr de tel sa sun in caz de ceva.
Clasa SSRI adica serlift, cipralex, seroxat sunt f bune pentru depresie si anxietate sau doar anxietate, depinde de om, la unu mere cipralex, la altul nu, si merge serlift, si tot asa.

Tu ai si depresie dat fiind ca ai probleme existentiale si intrebi cum sa ne traim viata. Altfel simteai totul de la sine.
Ce a zis medicul care ti-a dat serlift?! I-ai zis problema ta?

| explică (pentru Mosotti):

A spus ca e un efect secundar, bine dar a amplificat depresia mult acest medicament

| a răspuns (pentru RAY):

Deci este efectul secundar care am zis, agraveaza temporar depresia. S-a referit tot la asta? La urcarea depresiei? Ca e efect secundar?
Daca da, e clar. in 21 zile trece si ar trebui sa inceapa efectul antidepresiv si anxiolitic.
Daca in 4 saptamani nu simti nimic bun, se schimba tratamentul, medicul meu asa a facut mereu. Poate merge Cipralex sau Seroxat. Vedem, dar sper sa-ti mearga asta de ti l-a dat.
Nu ti-a dat benzodiazepina asociat cu asta? Anxiar sau bromazepam ori xanax? Se dadea pentru o eventuala anxietate care s-ar agrava tot in primele 3 saptamani.
Dar merge si fara la o adica.

Daca o ia bine, ai sa vezi tu cum simti de la sine cum sa-ti traiesti viata, dispare criza existentiala si restul, te vei bucura de orice chestie marunta. Singura chestie negativa e ca pe sex esti putin adios pe perioada tratamentului, dar oricum nu conteaza.
Ai si depresie, ca unu care n-are, daca ia un SSRI nu prea simte nimic, e neutru. O sa simta doar efectul secundar cu sexul.
Daca merge, se va lua minim 6 luni tratamentul, asa scrie la carte, apoi medicul poate sa-l scoata si ramai bine. Dar trebuie luat zilnic, sa nu sari deloc.