| Ciocinta_Alexandru_1976 a întrebat:

Cine si-a făcut vaccinul anti Covid (SARS COV-2)? Sa nu mai trebuiasca sa faci teste peste teste. Doare când te injectează? Ați avut urmari neplacute după Vaccin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Vaccinul nu doare deloc, abia daca simti acul, e mult daca zic ca in 2 secunde m-au vaccinat, a durat foarte putin. Urmarile au fost previzibile, m-a durut bratul respectiv, am fost molesit cu mici dureri de cap si putine frisoane, mi s-a inflamat ganglionul de la subratul respectiv dar in maxim 2 zile am fost ca nou, am avut nevoie doar de odihna.

| Frank51 a răspuns:

La rapel m-am simțit foarte rău, atât de rău încât am regretat că l-am făcut. Evident că simți ceva când iei injecția, pe o scara de la 1 la 10 este un 0.5 pentru mine.

| NLS a răspuns:

Joi am facut primul (Pfizer)
iar maica-mea a facut tot joi rapelul.
Fratele meu a facut joia trecuta (tot primul).

Cand a bagat acul, nu am simtit nimic...
Nu pot spune ca am avut efecte adverse nici eu, nici fratele.
O usoara durere locala ieri, si o foarte usoara stare de moleseala, care nu ne-a impiedicat sa lucram normal.

Maica-mea, dupa al doilea, a facut febra 38, si o doare inca bratul chiar si astazi, iar ieri nu a putut merge la munca.
Insa deja da semne de imbunatatire.

| CodrutElian1990 a răspuns:

Eu nu am avut decat o usoara durere in umar, ca de la orice alta injectie.

| Iote a răspuns:

Doare cand calci intr-un spin? Da, doare mult-mult mai tare decat intepatura acului de la seringa.

| mastadont a răspuns:

Nu doare deloc când îți faci vaccinul. Reacțiile adverse pot fi diferite de la persoană la persoană, însă în general te va durea puțin locul înțepăturii cam o zi după vaccin. Eu am avut și o durere de cap minoră pe lângă, dar doar în ziua vaccinului.

| Eireann a răspuns:

Nu doare cand il faci, m-a durut bratul cam la 2-3 ore dupa pentru restul zilei dar nu tare (cam ca o febra musculara). Am fost un pic obosita dar aveam liber si am tras un pui de somn si am fost fresh dupa.

| CezaraEM a răspuns:

Eu nu am facut si nici nu am de gand sa imi fac! Am auzit chestii nasoale despre acest vaccin, dar acum fiecare face cum doreste.
Am auzit destule persoane care s-au cam simtit rau dupa acest vaccin, fie la primul, fie la al doilea!

| ioan452 a răspuns:

Nu doare, nu o sa simți nimic. După vaccin eu am avut doar o stare de moleșeală 1 zi, și ma durea putin brațul, in rest nimic. Depinde și de la persoana la persoana.

| MrWolfey a răspuns:

In principal am avut o durere locala dar alte simptome pot fi si starea de oboseala si putina febra. Eu l-am facut cu astrazeneca.