| Flavianadx a întrebat:

Credeti ca am capatat o alergie de care nu o sa mai scap?
Ieri am bagat la masina o perdea care probabil avea praf si apoi am stranutat de mai multe ori, vreo ora... azi inca ma mai ustura nasul, daca trag sau il suflu si parca imi vine sa stranut.
De asemenea, in dormitor am putin mucegai pe un perete, pe care mi-a fost lene sa il sterg... dar nu e mult.

Credeti ca mi-am distrus viitorul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
13 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

De alergie poți scăpa. De lene, mai greu.

| InYourMind a răspuns:

Da,ți-ai stricat viitorul.
Vezi dacă l-ai vorbit de rău pe prinț, te-a blestemathee hee

| WhiteLife a răspuns:

Nu se poate spune doar din asta ca e alergie, si si daca e, si acolo depinde gravitatea. Ia Aerius cateva zile, o sa fie mai bine. Cand stergi mucegaiul ai grija sa nu inspiri vaporii substantei cu care stergi, sa nu iti ajunga pe fata, apoi aeriseste cat mai bine camera (preferabil o zi). Cel mai bine este sa urnaresti instructiunile de pe recipientul respectiv. Daca peste ceva timp vei avea tot asa reactii la praf sau alte substante, polen etc, mergi la alergolog pentru consult. In urma analizelor iti poate spune daca este alergie si daca este cazul sa iei tratament.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

In niciun caz nu ti.a stricat viitorul. Asta e motiv sa te apuci de curatenie doar.

| Flavianadx explică (pentru anonim_4396):

Se zice *doar. Vezi sa nu-ti strici viitorul.

| Anonim a răspuns (pentru Flavianadx):

Nu mi.l stric, stai linistita.

| Anuket a răspuns:

Nu îți distrugi nimic. Organismul se apără bine prin strănutat. Nici dacă te-ai infecta cu streptococi, stafilococi nu vor fi consecințe vizibile după tratament, dar tot ar fi bine să lași deoparte lenea.

| Ødegaard a răspuns:

Scrie-ti testamentul

| Eibogu a răspuns:

Acesta poate fi cel mai probabil de la detergentele cu care spălați hainele, perdele si ce mai aveți dumneavoastră, adică aveți reacție adresa schimbati detergentul si beți niște pastile de alergie, părerea mea...Succese

| ciytxtdduchvyiy999 a răspuns:

In niciun caz nu ti-ai stricat viitorul, doar ca ar trebui sa faci curățenie prin casa daca iti dorești sa nu pățești la fel. Aici putem vorbi despre o alergie la acarieni, mai exact la praf si la aerul închis sau mucegaiul in cazul tau. Si eu am aceeași problema iar mie, medicul alergolog mi-a prescris sa iau aerius o data pe zi timp de câteva zile pana cand se mai "domolesc" eozinofililele si nu mai strănuti asa des. De asemenea, îți recomand sa iei Nazonex sau Dymista(spray-uri amândouă) cu care sa te dai dimineața si seara, un puf in fiecare nara. Iar un spray mai naturist care o sa te ajute sa respiri mai bine ar fi Nasomer, este o apa de mare cu care la fel te dai dimineața si seara înainte de celelalte spray-uri. Pe mine m-au ajutat destul de mult o perioadă de timp. Multa sănătate îți doresc!

| Flavianadx explică (pentru ciytxtdduchvyiy999):

Mersi big grin Am fost la farmacie si mi-a dat un spray Flonase si vreo 5 pastile Borenar. Sunt mai bine. Sper sa scap.

| ciytxtdduchvyiy999 a răspuns (pentru Flavianadx):

Cu mare drag! Sper sa îți fie de foloshappy