| Spoitoreasa a întrebat:

Credeți ca o femeie poate sa înnebunească treptat din cauza frustrării create de incapabilitatea de a-și gasi un iubit la 25 de ani și faptul ca mai e și virgina la vârsta aia? Am auzit 2 cazuri rolling on the floor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
43 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Si pe unde ar fi "nebune" din astea? thinking

| AccountDeleted a răspuns:

Cred că ești predispus la asta iar factori doar te ajuta sa o iei raznahappy

| Frank51 a răspuns:

Nu înnebunit, poate o ușoară frustrare, depinde mult de personalitatea respectivei femei. Am experimentat și eu un caz(una dintre fostele mele), și de regulă această incapabilitate se manifestă ca și efect, cauza este o problemă psihică sau fizică.

| Nemessys a răspuns:

Da, se poate.
La ce te referi cand spui,, incapabilitatea".

| Spoitoreasa explică (pentru Nemessys):

Pai ea visează la barbati cu iq din 6 cifre cu 3 palate sa vina in fata ușii ei, de parca ea ar fi vreo frumusețe rolling on the floor și ăștia simpli care nici nu-s asa urati, cu o școala ceva, nu ii trebuie. Ca toți vor doar sa o f.ta, auzi și tu… rolling on the floor

| Nemessys a răspuns (pentru Spoitoreasa):

Si ea este vreo milionara sau ceva?

| DemonLord a răspuns (pentru Nemessys):

Exista și milionari în datoriihee hee

| Jus7t a răspuns (pentru Spoitoreasa):

A zis ea ca vrea bărbați cu bani și deștepți iar ăștia simpli vor să facă s.e.x cu ea (de parca aia cu bani și deștepți nu simt nevoia de ceva bun)? Spune cum s-a exprimat ea mai exact, ce cuvinte a folosit.

| Jus7t a răspuns (pentru DemonLord):

Foștii tăi.

| DemonLord a răspuns (pentru Jus7t):

N-am foști, doar actuala happy

| Jus7t a răspuns (pentru DemonLord):

Frumos, dacă ce zici e pe bunehappy
Am văzut acum ceva zile doua drăgălașe pe strada, se țineau de mână, ma gândeam poate se sărută in fata mea dar mnah, de unde atâta noroc? laughing

| DemonLord a răspuns (pentru Jus7t):

Eh și dacă se pupau ce, treceai mai departehee hee
(nimic oficial totuși)

| Jus7t a răspuns (pentru DemonLord):

Ma uitam la ele.

| DemonLord a răspuns (pentru Jus7t):

Uuu interesant.

| AerProaspatMatinal a răspuns (pentru Spoitoreasa):

,,Pai ea viseaza la barbati cu iq 6 cifre"
Nu stiu ce imagine stereotipica de doamna ai in minte, dar eu iti spun opinia mea. happy
Visez doar sa nu aiba iq de 90 cu care să nu inteleaga concepte simple de clasa a 4-a.
Vezi tu, iq-ul se mosteneste, iar eu nu vreau ca copiii mei sa mosteneasca un iq mic. happy
Eu mi-am facut teste, stiu care e nivelul meu si nu am niciun motiv sa iau pe cineva mult sub nivelul meu.
,, cu 3 palate sa vina in fata ușii ei"
Partea financiara e exact treaba lui. Eu am banii mei si mi-i folosesc dupa bunul plac. Niciodata nu depind de altcineva.

Mai bine ai standarde inalte (dar relevante) si esti singura, decat sa ai standarde joase doar ca sa ai statusul la Facebook,, luată".
Trebuie sa fii sigura ca vrei sa fii cu cineva. Nu sa te grabesti de dragul societatii.
Plus ca multe persoane sunt singure si se bucura de asta.
Calatoresc, nu au grija de relatie. happy

| gabicoo a răspuns:

Solutia e simpla: Vibrator e numele viitorului tau iubit.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Raspunsul e pentru prietena ta.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

winking

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Verginico laughing

| RacPac a răspuns:

Eee pl
Prietena mea... fosta virgina recent a făcut 25
Si acum 2 luni era încă neatinsa
Si este un om perfect funcțional

| SpiridusulTuca a răspuns:

Salut, deficienta de sex este grava si se poate muri

| dinaprilie a răspuns:

Cine zice asta? I-a sa vedem daca este asa incapabila..arata-ne tot ce ai.

| Lukasssz a răspuns:

Pai daca vrea pola mare poate sa obtina doar trebuie sa fie frumoasa

| Chesterr a răspuns:

Dezvolta boli nervoase, agitație, iritare, poate sa se îmbolnăvească și de depresie, anxietate, dar sub nici o forma nu înnebunește la propriu, poate la figurat!
Mai mult din cauza izolării sociale o persoana sănătoasă poate înnebuni, adică,, o ia pe aratura, i se atrofiaza creierul, funcția cognitiva e grav afectata ", pe de alta parte; sunt persoane care stau numai în casa și nu și-o pierdut Raționamentul, nu au căzut nici în depresii, dar dacă sunt predispuși se pot îmbolnăvi de psihoza.

Poate aia ești chiar tu! Ca tu spuneai ca ești virgina și nu găsești nici un băiat, nu vrei nu ca nu găsești, ai standarde poate prea HIGH, și de aia, sau alte probleme de alta natura.
Poți deveni agitata, iritata din cauza hormonilor, poate și sa dezvolți HIRSUTISM, par excesiv la femei și în locuri neobișnuite.
Virgina în buzunarul stâng poate.
De regula, persoanele cu afecțiuni psihice /traume nu își pot găsi iubit la vârsta asta /sunt virgin, aceasta corelatie nu e o regula, sunt și mici exceptii când unele au DOGME, și le urmează cu sfintenie, au aceste principii absurde!
Depresia și anxietatea nu are legătură cu NEBUNIA, doar persoanele analfabete funcțional și inculte asociază depresia cu nebunia, dacă e tratata corect nici nu îți dai seama ca cel de lângă tine suferă de asa ceva.
Contează sa lupți, sa nu te resemnezi niciodată indiferent de situație.

| Spoitoreasa explică (pentru Chesterr):

Pai eu am fost maritata de la 15 anibatting eyelashes scriam întrebarea aia la pers I. punându-ma in locul cunoștinței mele doar ca sa vad ce ar crede lumea despre asa ceva.

| Chesterr a răspuns (pentru Spoitoreasa):

Pai nimeni nu ar crede, mai ales dacă tu ești tipa din poza, și nici proasta, sau boli psihice nu ai. Deci, nu era de fapt vorba despre tine în întrebările anterioare, vroiai doar sa te pui în pielea ei sa vezi ce părere au unii despre asta, nici nu prea ți-o mers schema bine cu virginitatea ca te-o dat de gol un user în o dovedit ca de fapt nu ești virgina și te contrazici singura. Nu mai contează oricum, depinde de vulnerabilitatea genetica; ce înseamnă asta? Ca unii pot fi predispuși sa o ia pe aratura de la stres major, frustrări, neadaptarea sociala, socuri emoționale, traume; pe de alta parte sunt persoane care au o genetica țeapăna și orice i s-ar întâmpla nu le afectează la fel ca pe cei cu vulnerabilitate, adică pot avea parte de traume relativ majore, frustrări, izolare sociala, sic emoțional și sa nu ii afecteze, sa nu înnebunească, își revin relativ repede din orice situație nefavorabila.
De aceea unele persoane se sinucid când sunt părăsite, și pe de alta parte sunt persoane care suferă de 20 de ani de depresie, atacuri de panica și nu ii vezi sa se plângă nimănui.
Deci, ca să îți raspund la subiect, tine de vulnerabilitatea genetica când o persoana e predispusa la nebunie sau nu în funcție de anumite conjuncturi ca cea prezentata de tine în propria întrebare.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| InYourPants a răspuns:

Daca pun extrem de mult pret pe lucruri din astea da
Dar de ce sa nu te concentrezi pe altceva si sa lasi viata sa isi urmeze cursu?

Răspuns utilizator avertizat
| BumiWolfie15 a răspuns:

Nu cred așa ceva. Probabil din cauza presiunii sociale și lipsei de afecțiune emoțională, nu legat de s*x. Nu doar o simplă situație produce o boala mentală, ci un șir de întâmplări început poate chiar încă din copilărie. De exemplu, nu s-ar îmbolnăvi dacă nu ar deranja-o atât de mult aspectul ăsta. Dar, de ce acordă atât de multă atenție acestei părți negative în loc să se concentreze pe alte laturi frumoase ale vieții ei? Poate i s-a impus încă din tinerețe că o femeie fără un bărbat care să i-o tr*gă trăiește degeaba și existența ei este un eșec total. Sau poate ceilalți și-au bătut joc atât de mult de incapacitatea ei de integrare astfel încât aceasta repetându-se aceiași idee în jurul ei a ajuns să considere că ea chiar are o problemă. Mereu când vine vorba de o frustrare trebuie să îți pui întrebarea " de ce" pentru a putea să o tai de la rădăcină, altfel va crește.

| OnTheLuna a răspuns:

Eu deja sunt nebuna. Am si 27 de ani. laughing
M-am ales cu foarte multe frustrari. Nu suport sa fiu in prezenta cuplurilor.
Si nu caut pe nimeni care are bani multi sau palate cum spun unii in comentarii. Dar in schimb vreau sa ma atraga fizic, ceea ce nu prea se intampla.

Răspuns utilizator avertizat
| OnTheLuna a răspuns (pentru Avner):

Nu pot. Mi-as detesta zilele. Daca nu ma atrage ce sens mai are? Unde e pasiunea? Prefer sa fie sarac lipit dar sa ma atraga.

Răspuns utilizator avertizat
| OnTheLuna a răspuns (pentru Avner):

Nu sunt asa frumoasa, dar multumesc. Nu prea sunt insistenta, mai bine zis nu stiu sa fiu. Nu am nici un pic de experienta. Trebuie sa intalnesc pe cineva cu multa rabdare. Si mai am niste criterii care imi limiteaza sansele de a gasi pe cineva, de exemplu sunt childfree. Deci da sunt mai ciudatica. Poate o sa imi gasesc ciudatul intr-o buna zi.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat