| wrzzer123 a întrebat:

Cum abordezi o fata, vreau o prietena! dau funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Să ai portofelul cât mai plin! Așa cad mai ușor în plasă!
winking

| Bruno92 a răspuns:

Mergi la escorte, nu esti tu de femei

| AlexValentinn a răspuns:

Te duci si o abordezi, te bagi cu ea in seama. Intra pe Youtube si cauta https://www.youtube.com/user/FarasensShow. Este un baietas care exact asta face si iti arata in clipuri si iti si explica cum face, care sunt greselile care pot fi evitate etc.

| AlexValentinn a răspuns (pentru AlexValentinn):

Vad ca nu merge linkul, cauta pe Youtube "Fara Sens TV".

| ovidiu29asd a răspuns:

Intrebarea pe care trebuie sa ti-o pui nu este cum abordezi o fata, ci mai degraba unde o abordezi? Un lucru e cert, daca stai toata ziua in casa si cauti niste medicamente minune sau droguri care sa te scoata din depresie si care sa faca toate problemele tale sa "dispara" efectiv, nu se va catapulta o fata la tine pe geam, disponibila sa o abordezi tu laughing Asta inseamna ca trebuie sa schimbi putin mediul...iesi sa faci cumparaturi, in mall, sa faci sport, sa alergi, in parc, la biblioteca, intr-o librarie, la o terasa cu niste prieteni, etc. Cum o abordezi? In functie de situaia de moment, trebuie sa fie imposibil sa nu gasesti efectiv un subiect de conversatie, dupa care tot ce trebuie sa faci e sa te comporti natural, la fel cum te comporti cu oricine in viata de zi cu zi. In cel mai rau caz, o sa te refuze. Daca apare un moment in care vezi o fata draguta si nu incerci sa vorbesti orice cu ea, nu vei sti niciodata data te-ar fi refuzat sau nu, pentru ca nu ai incercat. Cu cat o sa incerci sa initiezi mai multe conversatii, cu atat probabilitatea ca o fata sa nu te refuze scade