| Razvan500Raz500Razvan a întrebat:

Cum pot sa scap de acnee? Mama mea vrea sa ma duca la dermatolog dar nu am incredere deloc, nici in creme in nimic pentru ca stiu ca nu o sa faca nimic sau o sa functioneze doar o perioada si dupa nu si nu am chef sa testez o gramada de chestii pentru ca imi e frica sa nu imi faca pielea mai rau decat e acum, vreau sfaturi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| CoRoDa08 a răspuns:

Buna! Un medic dematolog iti face analize ca sa afle ce tratament ar fi bun pentru tipul de acnee pe care il ai. Daca folosesti creme cu care s-au tratat alte persoane, risti foarte mult pentru ca tenul este diferit si reactioneaza diferit, asa ca cel mai bine este sa ai un tratament care ti se potriveste, pe care doar un medic ti-l poate da.

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Deci n-ai încredere într-un om cu 6 ani de facultate + rezidențiat și în niște oameni care au ani întregi de studii p lângă o facultate să scoată acele produse pe piață dar ai încredere în niște neavizați pe internet de care n-ai nicio idee, bună logică.

| Bulboacă10Teo a răspuns:

Nu cred că este rea ideea cu dermatologul dar să fie unul bun. Gândește-te că este pregătit în domeniu și nu cred că o să-ți dea tot felul de prostii care să îți facă rău. Așa pe Google găsești multe, nu m-aș lua după tot ce scrie acolo. Sănătate!