|

Cum se trateaza candida?

7 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Crema Gynofort, ajuta foarte mult, este un produs mai nou, sau cu ovule indicate de medicul tau ginecolog, spuma sau gel care se introduc in vagin(acest lucru va depinde numai de dr ginecolog).

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Difera de la un organism la alt organism si cel mai bine este sa mergi la un doctor specialist, pentru ca se fac un set de analize specifice pentru ''' candida'''Mare atentie ca se ia. Mama mea a avut si in aceea perioda, avea tacamul ei, farfuria, prosopul ei. N u se glumeste cu asa ceva. Daca apuca sa se instaleze in organism foarte greu scapi de ea. o poti lua si din spuital daca ai fost internata.

ai aici documentatie:
Candidoza este o micoza, adica o afectiune ce apare din cauza unei ciuperci microscopice numita Candida Albicans. Micozele sunt, in general, cele mai frecvente infectii genitale la femei, la barbati fiind mai rare.

Exista o flora prezenta permanent in tubul digestiv, in vagin, pe piele, fara a cauza vreo problema. Aceasta flora este formata din microorganisme cu rol de protectie (Lactobacilus) cat si din microorganisme potential patogene (Candida). Cele cu rol de protectie mentin o aciditate vaginala in asa fel incat bacteriile potential patogene sa nu se poata dezvolta. Daca organismul este sanatos, prezenta bacteriilor posibil patogene este tinuta sub control. In anumite conditii echilibrul din organism este rupt, ele multiplicandu-se excesiv si provocand infectii. De aceea trebuie facuta distictie intre prezenta Candidei care este normala si Candida in exces ceea ce inseamna stare patogena - Candidoza.


Transmitere
Pot fi mai multe cauze de rupere a echilibrului natural al florei vagiunale...
antibioticele - luate in tratamente de lunga durata, care pot duce la dezechilibrul florei intestinale
transformari hormonale - datorate pilulelor contraceptive, menstruatiei sau sarcinii
diabetul netratat
o toaleta vaginala inadecvata - sapunuri dure, spalarea si stergerea zonei genitale din spate spre in fata ceea ce aduce o parte dintre microbii din zona anala in zona vaginala, dusuri intravaginale dese, folosirea deodorantelor in zona vulvara
lenjerie intima din materiale sintetice, haine stramte
folosirea detergentilor duri pentru...2006 - 2100 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cu tratament recomandat de catre doctor.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Candida vaginalis? pentru asa ceva trebuie sa iei fasigyn si
ovule date de ginecolog sau ceri la farmacie pentru candida.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Repeta analizele sa fii sigur(a) de infectie si nu ocoli medicul de specialitate

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Intreaba un doctor... daca mie mi-a trecut poate tie nu-ti trece...nu avem organismul la fel...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează