|

Daca am o problema medicala si trebuie sa ma duc la medicul de familie (saptamana viitoare), trebuie sa sun pentru a ma programa? Datorita pandemiei banuiesc ca nu mai pot sa ma duc in persoana, neanuntat, nu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Buna. Scria cineva mai jos ca o sa stai intr-o sala plina cu bolnavi, nici gand. Iti suni medicul si in functie de cat e de urgenta problema ta te poate programa sau sa amane. Depinde tare mult de ce ai nevoie. O sa iti zica o ora pe care ar fi ideal sa o respecti, nu te lasa sa intri in sala de asteptare si o sa te cheme asistenta sa iti ia cardul si adeverinta sau ce mai ai tu acolo.

1 răspuns:
| a răspuns:

Da, trebuie sunat. Nu de alta dar nu cred ca vrei sa stai intr-o sala potential plina cu oameni care au alte boli, unele viralelaughing