| Radandam a întrebat:

Dacă aș avea o fractura la coloana vertebrala in zona lombara sau toracala sau hernie de disc,as avea dureri mari? Care ar fi simptomele unor fracturi,hernii? In afara ca simt o presiune,disconfort in zona coloanei de o luna jumatate in urma unei trosnituri banale ale spatelui cand am vrut sa ma las pe spate, pot sa merg fara probleme, chiar sa alerg.Credeti ca as mai fi putut face chestiile astea daca aveam hernie de disc? Astept pareri! Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Imprevizibilul a răspuns:

Nu cred ca ai fi putut sa alergi durerile în hernie de disc radiază pana în picior pana în talpa piciorului și sunt dureri groaznice dar dacă zici ca e de o luna nu ne putem da seama dacă poți alerga nu cred ca ai hernie de disc ci altceva

| XKronstadt a răspuns:

Omule, fă-ți un set complet de analize, apoi spune-ne și nouă la ce concluzie au ajuns medicii specialiști. Ai rupt netu' cu a ta coloană vertebrală. Chiar nu realizezi că aici nu-ți poate da NIMENI un răspuns concret?

| Radandam explică (pentru XKronstadt):

Amuzantule?

| XKronstadt a răspuns (pentru Radandam):

Bag seama că te strâng premolarii. Vrei să intri în direct? Ești doar un bolnav închipuit. Nu ți-ar strica să muncești vreo 10 ani la forjă, așa, de încălzire. Postarea mea a fost cat se poate de serioasă și clară. Faptul că n-ai înțeles-o denotă că ești analfabet funcțional.

| AlexMh a răspuns:

La fractura nu te-ai putea misca si ai lesina de durere. Cel mai probabil ai o intindere. Fugi la medic si eventual fa o radiografie la recomandarea lui.